Стопкадър Фейсбук, Нова ТвКостадин Костадинов е много ядосан от изгонването

...
Стопкадър Фейсбук, Нова ТвКостадин Костадинов е много ядосан от изгонването
Коментари Харесай

Костадинов призова Гешев да постави Кирил Петков под запрещение и пак заговори за война

Стопкадър Facebook, Нова Тв

Костадин Костадинов е доста сърдит от изгонването на 70-те съветски дипломати, за които се допуска, че са правили активност против националната сигурност на България. 

Кирил Петков носи лична персонална отговорност за изгонването на 70 съветски дипломати и в случай че бяхме правова страна с настоящ самостоятелен основен прокурор, през днешния ден той щеше да влезе в пълномощията си да изиска слагането на премиера под забраняване. Не знам дали осъзнавате, че Кирил Петков е рисков за България, явно захласнат от фикс идея за власт, е подготвен да направи всичко с цел да се задържи на поста, на който към момента е поради желанието му да угоди на американските си господари, които през вчерашния ден събраха в васалите си в Мадрид. Това му дава вяра, че те ще му разрешат да получи втори късмет да управлява страната, само че това води до нанасянето на непоправими вреди за всички българи. Тези вреди Кирил Петков нанася еднолично и безогледно, а с изгонването на дипломати на избрана страна, което е невиждано в историята на българската страна от 1878 година насам и закриването на консулства в двете страни, нанася мощен удар на взаимоотношенията сред тези страни.

Това сподели Костадин Костадинов от парламентарната естрада.

Премиерът в оставка Кирил Петков незабавно би трябвало да бъде подложен под забраняване и да бъде задействана процедура за освидетелстване. В противоположен случай рискуваме неговото държавно управление освен да е най-вредното досега, само че и да предприеме дейности, които да ни доведат до ръба на стандартна война, война, която не е наша. Днес министър председателят в оставка е в ролята не просто на народен изменник, а и заплашва националната сигурност на страната, която така и така е разтърсена от поредност от каскадни рецесии. Тъй като мотивировката на изгонването беше, че всеки, който пази непознати ползи, би трябвало да напусне страната нещо с което ние от „ Възраждане “ сме безусловно изцяло съгласни, задаваме следния въпрос: по кое време Кирил Петков и народните представители, които предходната седмица гласоподаваха измяната по националните ползи на България за Македония, ще изоставен страната, добави Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР