Стопкадър Диема СпортЩастлив завършек на сезона за моряците.Треньорът на Черно

...
Стопкадър Диема СпортЩастлив завършек на сезона за моряците.Треньорът на Черно
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Това е лицето, което Черно море показва през последните години

Стопкадър Диема Спорт

Щастлив свършек на сезона за " моряците ".

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, приказва след успеха с 3:1 над Локомотив Пловдив в мач от SESAME Купа на България. Успехът прати варненци на четвъртфинал в шампионата.

„ Доволни сме и от играта, и от резултат. Предвид това, че последните ни резултати не бяха положителни, имаше недовереи към нас. Играхме страхливо, което не е типично за нас. Второто полувреме всички видяха, че бяхме по-добри от Локомотив. Това е лицето, което показахме последните години. В този полусезон бяхме по-слаби. Точково сме 3-4 точки от Локомотив.

Мачът вървеше неенергично, Локомотив вкара от рикошите. Казахме, че би трябвало да сме по-коцентрирани. Когато са празни пространствата е по-лесно.

Виждате, че Курьор е от тази порода футболисти, които от малко обстановки могат да вкарат гол. И годините не простят в някои сутиации. Той е човек, който не желае да стои на пейката, а желае да играе непрекъснато. Може би това наклони за това негово решение.

Предвид на това, че държим едно равнище в последните години, а в този момент направихме някои неуверени мачове. Отстъплението може би е игрово в някои мачове, само че точково не се разграничаваме от предните години. Този мач би трябвало да ни даде самочувствие, че не сме изгубили доста от нашия жанр на игра. Трябва да сме уверени в силите си и нещата ще стават по-лесно.

В зимната пауза мъчно се намират хора. Виждате, че Ангел Ангелов не беше даже от вторите варианти, а има качества. Ако не намерим хора, които да ни подсилят, ние имаме хора при нас.

Даниел Димов продължава да има проблеми с нерва на единия крайник, само че е доста по-добре. Полага доста старания, с цел да се върне. Надявам се в подготовката да е пълностоен.

В последно време нямаме шанс при жребия. Играхме за първи път вкъщи от няколко години. Нямаме искания. Искам да играем вкъщи, само че е чоп ”, сподели пре Диема Спорт Илиан Илиев, написа gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР