Стопанинът на Белия дом Доналд Тръмп номинира американския посланик в

...
Стопанинът на Белия дом Доналд Тръмп номинира американския посланик в
Коментари Харесай

Тръмп иска посланичката на САЩ в Канада да заеме поста на Ники Хейли в ООН


Стопанинът на Белия дом Доналд Тръмп номинира американския дипломат в Канада Кели Крафт за поста на непрекъснат представител на страната в Организация на обединените нации. „ Кели е свършила отлична работа при представянето на нашата страна. Нямам подозрение, че под нейното управление, страната ни ще бъде показана на най-високо равнище. Поздравявам Кели и цялото й семейство ”, написа президентът в „ Туитър “, съобщи БГНЕС.

Ако бъде одобрена от Сената на Съединени американски щати, тя ще поеме длъжността, която е вакантна, откакто Ники Хейли, някогашен губернатор на Южна Каролина и изгряваща звезда в Републиканската партия, се отдръпна от поста в Организация на обединените нации в края на предходната година.
Крафт е номинирана единствено седмица след предходния избор на Тръмп, а точно този на някогашната водещ на „ Фокс нюз “ и говорителка на Държавния департамент Хедър Науърт, която отдръпна кандидатурата си на фона на рецензиите, че няма опит за една от най-високите дипломатически длъжности.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР