Столичният Септември приема Дунав Русе в последен двубой от група

...
Столичният Септември приема Дунав Русе в последен двубой от група
Коментари Харесай

Септември решава съдбата на Дунав

Столичният Септември приема Дунав Русе в финален дуел от група Б на втората осмица. Двубоят е без значение за водения от Николай Митов отбор, защото той към този момент си обезпечи първото място в своя поток и чака да научи противника си в полуфиналите, като това могат да бъдат тимовете на Черно море или Славия.

Срещата обаче е от голямо значение за Дунав, който води единствено с точка пред Етър в борбата за третото място в групата. В битката за оцеляване третият ще играе с Витоша Бистрица. Ако останат четвърти, русенци ще играят с Пирин Благоевград.

Треньорът на русенци Малин Орачев няма да прави промени в състава, който завоюва против Етър с 1:0 в предходния кръг. Преди това Дунав завоюва със същия резултат и против Локомотив Пловдив. С тези победи Дунав изпревари Етър в класирането.

В Септември не считат да вършат поклон към Дунав и ще играят за победа. Треньорът Митов ще пусне в игра уравновесен състав с опитни и млади футболисти. От групата отпадна бразилеца Фабиано, а измежду 18-те се завърна Антони Иванов. Богомил Дяков остава в лазарета, а Георги Стоичков е осъден.

Вероятни сформира:

Септември: Галев, Генчев, Добрев, Елтон, Силва, Сандански, Гади, Костадинов, Чандъров, Маламов, Тошев.

Дунав: Луков, Васев, Ковачев, Патев, Попадийн, Станоев, Костадинов, Зигуни, Шопов, Ненов, Иса.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

КЛАСИРАНЕ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР