Столичният общински съвет ще разгледа предложение за отпускане на 1

...
Столичният общински съвет ще разгледа предложение за отпускане на 1
Коментари Харесай

Ремонтират училища и детски градини в 8 столични района

Столичният общински съвет ще прегледа предложение за разпределяне на 1 157 070 лева от Специализирания общински приватизационен фонд за ремонт на учебни заведения и детски градини от 8 столични региона.

Обектите са определени, след постъпили писма от районни кметове, шефове и учебни настоятелства до зам.-кмета по строителство Ангел Джоргов, оповестиха от СОС.

Дейностите, които ще бъдат осъществени са ремонт на покрива на ДГ 119 „ Детска планета “ в регион „ Възраждане “; Строителни работи по постройката на ДГ 103 „ Патиланско царство “ в квартал „ Хаджи Димитър “; Ремонт на покрив на ДГ 188 „ Вяра, Надежда и Любов “ в квартал „ Младост 4 “; Подмяна на отоплителна система в 26 СУ „ Йордан Йовков “ в квартал „ Карпузица “; Подмяна и ремонт на покрива на ДГ 161 „ Ласка “ в регион „ Овча купел “; Ремонт на покрива на ДГ 164 „ Зорница “ в квартал Горна баня; Ремонт на покрив на ДГ 68 „ Ран Босилек “ в регион „ Люлин “.

Топлоизолиране на главната постройка и физкултурния салон на 171 ОУ „ Стоил Попов “ в регион „ Нови Искър “; Ремонт на 2 термопомпени съоръжения в ДГ 146 „ Звездица “ в квартал Кремиковци.

" Столична община продължава със своята поредна политика за поетапно възобновяване на просветителната инфраструктура във всички региони на града ни. Затова Съветът за ръководство на Приватизационния фонд прегледа деликатно всички постъпили оферти и реши да отпусне средствата за обновяването на общинската благосъстоятелност и най-много за основаване на комфортна и красива среда за нашите деца ", разяснява Стефан Марков – ръководител на Комисията по финанси и бюджет към Столичния общински съвет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР