Столичният гранд Локомотив (София) се завърна в елита на българския

...
Столичният гранд Локомотив (София) се завърна в елита на българския
Коментари Харесай

Локомотив София се завърна в елита на родния футбол

Столичният гранд Локомотив (София) се завърна в елита на българския футбол след триумф с 4:1 над Септември (Симитли) като посетител в дуел от 32-ия кръг на Втора лига. Така " железничарите " на процедура си подсигуряваха второто място в класирането два кръга преди края и шест години след банкрута на клуба през 2015 година и старта от " А " окръжна група, още веднъж са измежду най-хубавите родни тимове.

Локомотив стартира доста мощно мача и Светослав Диков удари гредата в 9-ата минута. Натискът на гостите даде резултат в 20-ата минута, когато юношата на столичани Красимир Милошев засече прострелно центриране в наказателното поле за 1:0.

Домакините съумяха да изравнят при една от редките си офанзиви и пет минути, откакто получиха гол, Христо Иванов изравни (1:1). Столичните " железничари " продължиха да преследват успеха и Красимир Милошев още веднъж се разписа за 2:1 в 32-ата минута с удар от границата на наказателното поле.

Минути след подновяването на играта младокът Валентин Николов направи резултата 3:1 в интерес на Локо с диагонален удар, намерил левия ъгъл на вратата на домакините. По-малко от 10 минути след третия гол, Локомотив означи и четвърти (4:1) с акуратен удар от границата на наказателното поле, дело на Александър Александров.

Столичани вкараха и пети гол в 70-ата минута, само че попадението на Диков беше анулирано поради засада. До края Локо опита още няколко пъти да означи, само че резултатът се резервира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР