Столичният бизнесмен и плейбой Христо Сираков, известен в светските среди

...
Столичният бизнесмен и плейбой Христо Сираков, известен в светските среди
Коментари Харесай

Ицо Стоте манекенки награби следващата

Столичният предприемач и плейбой Христо Сираков, прочут в светските среди като Ицо Стоте манекенки, залюби тазгодишната носителка на купата " Мис Плеймейт " Жанета Осипова. 

Според осведомени връзката им датира седмица откакто русокоската се окичи с наградата. Двамата разкриха публично връзката си с пост в обществените мрежи. Сираков качи видео и фотоси, на които двамата се радват на падналия първи сняг и го употребяват, с цел да си създадат снежен човек, след което силно се прегръщат и остават по този начин за фотография. Изказванията под фотоса не закъсняха и приятелите на плейбоя разясниха, че двамата са доста готина двойка. Явно връзките им са съществени, тъй като Сираков от дълго време публично не беше обявявал своя връзка след злощастния си годеж с перничанката Биляна Евгениева, написа " Телеграф ". 

Дамата Жанет крие ревниво своя персонален живот. След спечелването на купата тя съобщи, че няма мъж до себе си, защото скоро е завършила 9-годишна връзка и не е подготвена за нова обич. По всичко проличава обаче, че Сираков е залепил разрушеното сърце на русокоската и двамата се носят на крилете на любовта.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР