Столичната община въвежда временна организация на движението във връзка с

...
Столичната община въвежда временна организация на движението във връзка с
Коментари Харесай

Въвеждат временна промяна в движението в столицата заради встъпването в длъжност на президента

Столичната община вкарва краткотрайна организация на придвижването по отношение на провеждането на формалната гала по встъпване в служба за втори мандат на президента и вицепрезидента на Република България на 22 януари, оповестиха от пресцентъра на Следствен отдел към окръжна прокуратура.

От 8:00 часа на 21 януари 2022 година до привършване на събитието на 22 януари 2022 година се позволява престоят и паркирането на телевизионната техника на Българската национална телевизия на югозападната дъга на пл. " Св. Александър Невски ".

От 22:00 часа на 21 януари 2022 година до привършване на събитието на 22 януари 2022 година се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите, ангажирани с мероприятието на паркингите на пл. " Св. Ал. Невски " и пл. " Николай Гяуров ".

От 7:00 до 12:30 часа на 22 януари 2022 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления, както следва:

- по ул. " Оборище " сред ул. " Г.С. Раковски " и бул. " Васил Левски " ;

- по ул. " 15-ти ноември " сред бул. " Цар Освободител " и пл. " Св. Ал. Невски " ;

- по ул. " 11-и август " сред ул. " Врабча " и ул. " Оборище " ;

- по ул. " Дунав " сред ул. " Оборище " и ул. " Врабча " ;

- по ул. " Париж " сред ул. " Московска " и ул. " Врабча ".

От 9.00 часа до привършване на мероприятието на 22 януари 2022 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства:

- по ул. " Леге " сред ул. " Съборна " и бул. " Цар Освободител " ;

- по бул. " Цар Освободител " сред бул. " Кн. Александър Дондуков " и ул. " Г.С. Раковски ", единствено при нужда и по преценка на отдел " Пътна полиция " при Столичната дирекция " Вътрешни работи ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР