Столичната община /СО/ въвежда временна организация на движението във връзка

...
Столичната община /СО/ въвежда временна организация на движението във връзка
Коментари Харесай

Временни промени на движението в София заради встъпването в длъжност на Радев

Столичната община /СО/ вкарва краткотрайна организация на придвижването по отношение на провеждането на формалната гала по встъпване в служба за втори мандат на президента и вицепрезидента на Република България на 22 януари, оповестиха от пресцентъра на Следствен отдел към окръжна прокуратура.

От 8.00 часа на 21 януари 2022 година до привършване на събитието на 22 януари 2022 година се позволява престоят и паркирането на телевизионната техника на Българската национална телевизия на югозападната дъга на пл. "Св. Александър Невски ".

От 22.00 часа на 21 януари 2022 година до привършване на събитието на 22 януари 2022 година се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите, ангажирани с мероприятието на паркингите на пл. "Св. Ал. Невски " и пл. "Николай Гяуров ".

От 7.00 до 12.30 часа на 22 януари 2022 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления, както следва:

- по ул. "Оборище " сред ул. "Г.С. Раковски " и бул. "Васил Левски ";

- по ул. "15-ти ноември " сред бул. "Цар Освободител " и пл. "Св. Ал. Невски ";

- по ул. "11-и август " сред ул. "Врабча " и ул. "Оборище ";

- по ул. "Дунав " сред ул. "Оборище " и ул. "Врабча ";

- по ул. "Париж " сред ул. "Московска " и ул. "Врабча ".

От 9.00 часа до привършване на мероприятието на 22 януари 2022 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства:

- по ул. "Леге " сред ул. "Съборна " и бул. "Цар Освободител ";

- по бул. "Цар Освободител " сред бул. "Кн. Александър Дондуков " и ул. "Г.С. Раковски ", единствено при нужда и по преценка на отдел "Пътна полиция " при Столичната дирекция "Вътрешни работи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР