Столичната дирекция търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на

...
Столичната дирекция търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на
Коментари Харесай

Това е шофьорът, който едва не уби полицай, след като не спря за проверка

Столичната дирекция търси съдействието на жителите за определяне местонахождението на 23-годишния Захари Чернев, съобшиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Според събраните досега данни това е мъжът, блъснал с колата си и ранил тежко еднообразен чиновник.

Както към този момент съобщихме, нощес, минути след 23 часа, на столичния бул. „ Ал Малинов “, полицейски екип вижда „ Фолкваген “, за който е имало подозрение, че няколко пъти не се е подчинявал на полицейски сигнали за прекъсване. При подхванати полицейски дейности и подаване на сигнал, водачът прави маневра на заден ход, симулирайки желание за прекъсване, удря паркиран лек автомобил, внезапно потегля, блъска униформения служител на реда и съумява да избяга. Пострадалият чиновник е настанен в болница с голям брой контузии. В хода на оперативните дейности автомобилът е открит зарязан в региона на „ Студентски град “. До този миг не е открито местонахождението на водача.

Гражданите, които имат спомагателна информация, обвързвана с причинителя на закононарушението, могат да алармират при обезпечена анонимност на тел 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР