Столичната дирекция на вътрешните работи вече проверява няколко младежи за

...
Столичната дирекция на вътрешните работи вече проверява няколко младежи за
Коментари Харесай

СДВР още дири агресорите от конференцията на ГЕРБ

Столичната дирекция на вътрешните работи към този момент ревизира няколко младежи за експанзията, разиграла се на вчерашната конференция на ГЕРБ. Според информацията на управляващите става дума за лица, познати в спортните среди.
Самоличностите на биячите, нападнали протестиращи и публицисти по време на събитието на ръководещата партия в София Тех Парк, към момента не са открити, оповестиха от полицият за bTV. Работи се по случая, а все още се ревизират няколко лица.

Един и същи маскиран мъж беше сниман да демонстрира експанзия, както към Паунова, по този начин и към протестиращи. Предстои от ГЕРБ също да подадат сигнал до управляващите. Управляващите се разграничиха от агресорите и ги нарекоха “платени”. От кого обаче не е ясно. Не е ясно също и по какъв начин ГЕРБ се е сдобила с сходна информация и то толкоз бързо след случилото се.

Частна компания е била наета за защита на събитието. Вчера от там обявиха, че агресорите не са техни чиновници, само че през днешния ден те не могат да бъдат открити от медиите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР