Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за

...
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за
Коментари Харесай

Специални мерки за сигурност в София замача ЦСКА-Копенхаген


Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата по отношение на идната футболна среща тази вечер от 20:45 часа на Национален стадион ”Васил Левски ”.

Преди, по време и след осъществяване на мача полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролно - пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Феновете на гостуващия тим ще бъдат пропускани през вход 4 на бранш „ Б “. Привържениците на ЦСКА ще могат да влизат през всички входове на браншове „ А “ и „ В “, и през входове 18 и 22 на бранш „ Г “, като при нужда ще бъдат отворени и входове 16 и 17 на бранш „ Г “.

Охраната на спортната среща ще се реализира взаимно от частна охранителна компания и полиция.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри/.

За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 18:30 часа.

Във връзка с провежданото спортно събитие,  в късните следобедни часове  е възможно  да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР