Столична община предложи нови тарифи на билетите и картите за

...
Столична община предложи нови тарифи на билетите и картите за
Коментари Харесай

Градският транспорт в София минава на e-талони

Столична община предложи нови цени на билетите и картите за градския превоз в София. Предложението е оповестено за публично разискване в Sofia.bg. До 17 юли всеки може да предлага най-различни решения и ремонти на предлагането на Следствен отдел към окръжна прокуратура.

След приемането на измененията в отрасловата разпоредба, което се чака да стане след лятната почивка на Столичния общински съвет, Центърът за градска подвижност ще стартира да продава билети за време на електронен притежател. Те ще заменят хартиения билет, който ще се продава единствено в редки случаи.

С новите е-билети ще може да се комбинира пътешестване с рейс, трамвай, тролейбус и метро. По-краткосрочният билет ще коства колкото и настоящия книжен ваучър - 1,60 лева, и ще е с годност 30 минути. С този билет пасажерът ще може да се вози и на друго транспортно средство след приключването на половин час, в случай че регистрацията в него е направена до 29-ата минута. Другият билет за време ще е годен 60 минути и ще коства 2,20 лева С него също ще може да се пътува повече от един път, в случай че регистрацията е до 59-ата минута. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР