Столичен полицай взриви мрежата с грозни клетви по адрес на

...
Столичен полицай взриви мрежата с грозни клетви по адрес на
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Полицай кълне грозно във "Фейсбук": Да ви се случи това, което стана в Нови Искър

Столичен служител на реда взриви мрежата с грозни обети по адрес на потребителите. Ченгето Светослав Папазов, за което не е ясно в кое районно ръководство работи, пожелава на всички... " ликвидиране като в Нови Искър ". Папазов е разгласил поста си във Facebook групата I see you, КАТ, в която консуматори - водачи се предизвестяват едни други за полицейски постове.

Явно разгневен от това, служителят на реда им написа: " Пожелавам на всички в групата да се случи това в Нови Искър и с помощта на вашите постове къде се намират ченгетата, в никакъв случай да не заловят килъра! "



Само за дни постът на служителя на реда има десетки гневни мнения на консуматори, които приканват той да бъде разследван и осъден за уронване престижа на полицията.

Ето и част от тях:

" Жалба в районното да го види началника му,да не приказваме какви проблеми ще му основат от вътрешна сигурност. "

" Е те така и така не заловиха килъра, кой идот има вяра, че оня злощастник Росен е килъра. "

" И тоя ще е някъв дето заслужава да му разбия ехидния нос. "

" Боже,тия ченгели се взеха за звезди.Дърт пергиш,чак кълне.Те в никакъв случай не си правят работата като хората пък в този момент някой им отговорен..ами то на " кривото дърво и короната му пречи ". "

" Те са си такива всичките... Крадат бензин, желаят по-високи заплати... Ограбват хората... Заслужават други работи, но е нецензурно да го кажа... "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР