Столетница от видинското село Въртоп отпразнува юбилея си. това съобщиха

...
Столетница от видинското село Въртоп отпразнува юбилея си. това съобщиха
Коментари Харесай

Столетница от видинското село Въртоп отпразнува юбилея си

Столетница от видинското село Въртоп отпразнува юбилея си. това оповестиха от пресцентъра на Община Видин.

Гост на празника на 100-годишната Севда Младенова бе заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова. Тя й връчи приветствен адрес от името на кмета на Община Видин доктор Цветан Ценков.



„ Приемете моите най-сърдечни поздравления във връзка Вашия 100-годишен празник! Това е едно прелестно събитие освен за Вас и фамилията Ви, само че и за цялото село Въртоп. Радвам се, че в нашата община има гражданин, който доближава с достолепие тази достолепна възраст. Да чества столетие е още един мотив човек да си каже, че всеки момент от живота е скъп и всяка фантазия си заслужава! Пожелавам Ви здраво здраве и постоянно да носите високия дух, който да ви крепи още дълги години. Нека всеки ваш ден е изпълнен любов и топлота! “, написа в приветствения адрес.

Кметът на Плевен е поздравил съгражданка във връзка на 100-годишнината ѝ

Борислава Борисова зарадва старата жена, като й сервира хубав букет цветя и празнично украсена торта. Кметът на село Въртоп Петър Илиев също поздрави юбилярката от името на всички поданици и й даде парична премия от 100 лева Баба Севда показа, че дълголетието й се дължи на това, че постоянно е имала до себе си сплотено семейство, любящ брачен партньор и правилни другари.



За празника на старата жена бяха пристигнали както родственици, по този начин и доста нейни съселяни. След като посрещна и почерпи гостите си, Севда Младенова отпътува за град Видин дружно със своите близки, с цел да означи мотива в ресторант.
Столетницата е родена на 16 ноември 1919 година във Въртоп, където и досега живее с щерка си и с внука си, които се грижат за нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР