Стока за хиляди левове откраднаха от два магазина в столичния

...
Стока за хиляди левове откраднаха от два магазина в столичния
Коментари Харесай

ВИДЕО запечата брутална кражба в столичен търговски център

Стока за хиляди левове откраднаха от два магазина в столичния квартал „ Св. Троица”. Магазините се намират в търговски център – а кражбата става в нощта против Ивановден.

На каква стойност са вредите и по какъв начин са работили тримата причинители?

„ Извършителите са разрушили магазина, като са откраднали продукти и пари. Всичко е на обща стойност към 1700лв. Чистачката ми звънна и ми сподели, че има нещо необичайно в обекта. Когато пристигнахме на място разбрахме, че с изключение на моят магазин са разрушени и още обекти “, споделя пострадалата Емилия Дженайат пред Нова тв.

Тя прибавя, че няколко дни преди кражбата вижда група хора, които оглеждат магазина, без да влизат в него и това й прави съществено усещане. Казва, че сигурно ще инсталира охранителна система в магазина си.

„ Ние в този момент не работим. Когато дойдохме имаше неналичия за към 1500лв. Става дума за мъжки якета, които елементарно могат да бъдат изнесени “, споделя различен пострадал – Николай Николов.

На фрагментите се вижда, че един от крадците се заключва в магазина на Николов, а други двама разрушават магазина, с цел да могат да го изкарат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР