Стивън Спилбърг сериозно загрява за новия Индиана Джоунс. Именитият режисьор

...
Стивън Спилбърг сериозно загрява за новия Индиана Джоунс. Именитият режисьор
Коментари Харесай

Стивън Спилбърг разкри детайли около Индиана Джоунс 5

Стивън Спилбърг съществено загрява за новия " Индиана Джоунс ". Именитият режисьор разкри, че започва фактическата подготовка за фотосите на петата част на приключенската сага следващата година през април. Очаква се фотосите да се случат през лятото на 2019 година

Първоначално филмът трябваше да излезе тогава, само че беше отсрочен с цяла година. Сега премиерната дата на " Индиана Джоунс " 5 е 10 юли 2020 година

Спилбърг ще работи във Англия , където, по думите му, има най-вече надарени хора. " Всички, които са ми помагали да работя тук, ще ми оказват помощ още веднъж, когато се върна през април 2019 година ", сподели режисьорът от сцената на Rakuten TV Empire Awards.

В " Индиана Джоунс " 5 тандемът Стивън Спилърг и Харисън Форд още веднъж ще е дружно. Тогава звездата от " Междузвездни войни " ще бъде на 76 години, което изобщо не му пречи да показва блестяща форма.

 Звезди зад решетките
Звезди зад решетките

Знаменитостите най-често попадат в ареста за алкохол и дрога

Засега артистът Шая Лебьоф , който се забърка в куп разгулен кавги, няма да се завърне в историята. В предходната серия той изигра сина на популярния археолог, само че към този момент присъединението му към петата част не е доказано.

Катлийн Кенеди и Франк Маршал още веднъж ще са продуценти. Четвъртата част " Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп " завоюва 2 милиарда $ в международния боксофис.

Сега обаче на Спилбърг (а и на нас) му следва премиерата на " Играч първи, подготви се " на 30 март.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР