Стивън Содърбърг съобщи, че започва работа по „философското продължение на

...
Стивън Содърбърг съобщи, че започва работа по „философското продължение на
Коментари Харесай

Содърбърг снима продължение на „Заразяване” от 2011

Стивън Содърбърг заяви, че стартира работа по „ философското " продължение на хитовия си филм „ Заразяване " от 2011 година.

Мнозина дефинираха през тази година „ Заразяване " на Содърбърг като „ оракулски " филм за пандемията. Сценарист на новия кино план още веднъж е Скот Бърнс, заяви „ IndieWire ".

Засега работата е първоначално си, само че към този момент е известно, че новата лента няма да бъде директно продължение на първата. Според режисьора тя ще обгръща сходни тематики и хрумвания.

" Със Скот Бърнс работим по едно по-философско продължение на „ Заразяване ", което ще има друг подтекст ", съобщи режисьорът.

Филмът на Содърбърг се трансформира в един от най-обсъжданите филми през 2020 година, защото в него се споделя за епидемията от смъртоносна болест в Съединени американски щати и за хаоса, който тя провокира, както и за ограниченията, подхванати от държавното управление.

Мат Деймън, Джъд Лоу, Кейт Уинслет, Гуинет Полтроу, Лорънс Фишбърн и Марион Котияр взеха присъединяване във кино лентата през 2011 година Все още няма информация дали те ще се върнат към функциите си в новия план.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР