Стискаме палци звездите да са отредили за вас много любов.

...
Стискаме палци звездите да са отредили за вас много любов.
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 1 март

Стискаме палци звездите да са отредили за вас доста обич. Тя да прелива от сърцата ви и да ви дава сили. Разберете какво са предсказали те за всеки един от зодиакалните знаци.
Винаги се вслушвайте в думите на звездите, тъй като препоръките им ще ви отведат скоро при огромната обич.
Ето ги и тях:
Овен
Днес е допустимо в живота ви да настъпят известни промени. Твърде евентуално е да се случи нещо, което минимум сте очаквали и то да ви накара да се съмнявате в колегата си и изобщо във връзката си. Проявете самообладание и централизация. Това е доста значимо през днешния ден.
Телец
Много евентуално е по здрач да се увлечете по забавна персона. Не бързайте да давате любовни обещания, тъй като това няма да е във ваша изгода. Обърнете повече време на фамилията си и децата си.
Близнаци
Днес денят е поръсен с обич и съгласие. Ще срещнете такива от страна на колегата си. Той ще ви поддържа при взимане на значими решения, свързани с професионалното ви развиване.
Рак
Днес е целесъобразно да не се увличате прекалено много в извършването на покупки. Денят ще е съразмерен и спокоен. Ще прекарате не малко време с децата си и това ще ви зарежда позитивно.
Лъв
Всичко зависи само от вас самите. Звездите са ви отредили няколко пътя, само че по кой от тях ще поемете, е напълно въпрос на персонален избор. Затова ви съветваме да мислите трезво и да не взимате прибързани решения.
Дева
Днес звездите не са отредили за вас кой знае какви прекарвания. На някои от Девите ще им се наложи да решат дали да се впуснат в нова любовна случка или да останат известно време сами, до момента в който нещата не им се подредят.
Везни
Дребните неща, с които се занимавате в последно време, ви лишават скъпо време. Помислете дали най-малко една дребна част от него не би трябвало да инвестирате в срещи и запознанства.

Скорпион
 Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 2) Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 2)
Месец март е подготвил доста изненади в любовта за зодиите – за едни те ще са приятни, само че за други ще са свързани с разлъка. Ето...
В любовта ви предстоят куп изненади от най-разнообразно естество. Днес е редно да бъдете извънредно деликатни с финансите, тъй че да не се опарите.
Стрелец
На огромна част от Стрелците им се постанова да се разпокъсват сред работа и семейство. Време е да понаредите целите си, тъй че да имате задоволително време за развлечения и купони.
Козирог
Денят е превъзходен за посещаване на забавни места. Прекарайте време със фамилията си. Ако желаете да зарадвате обичания човек, направете му изненада.
 Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 1) Раздяла или нова ЛЮБОВ? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през март (Част 1)
Любовта през март ще бъде великодушна към едни зодии, само че към други няма да бъде благосклонна. Ето какво да чакат зодиите през март –...

Водолей
Днес е превъзходен ден да се докажете пред обичания и да го дарите с душевна топлота. Раздавайте любов и правете хората към вас щастливи.
Риби
Не ви съветваме в понеделник да се обяснявате в обич и да давате обещания. Звездите нашепват да изчакате още малко време, до момента в който вашата половинка сама не повярва в възприятията ви, без да са нужни думи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР