Стилният смартфон идва в комплект с безжични слушалкиДизайн и фотографски

...
Стилният смартфон идва в комплект с безжични слушалкиДизайн и фотографски
Коментари Харесай

A1 започна редовната продажба на Huawei nova 10 Pro

Стилният смарт телефон идва в комплект с безжични слушалки
Дизайн и фотографски функционалности без аналог в промишлеността събира в себе си новият Huawei nova 10 Pro. От 2 октомври, като избралите стилния смарт телефон ще го получат в комплект с безжични слушалки.

Huawei nova 10 Pro се нарежда във високия междинен клас и сигурно ще притегли вниманието на мобилните фотографи. Смартфонът е с първата в промишлеността предна 60MP ултраширокоъгълна камера. Тя е с огромен датчик, QPD автофокус, 4K поддръжка и 5-кратно интелигентно нарастване. Заедно с него работи zoom камера с 8 мегапиксела и автофокус, която дава на селфи портретите по-естествена вероятност.
-->
Камерите на гърба на смарт телефона са също със съществени характерности, като главният модул е 50-мегапикселов със специфична RYYB цветна решетка за по-добри фрагменти при ниска осветеност и технология Zero Shutter Lag за спонтанни фотоси без закъснение. Освен него има 8-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и датчик за дълбочина. Всички те са част от присъщия за nova 10 Pro Star Orbit Ring дизайн.

Снимките и клиповете наподобяват допустимо най-добре на 6,78-инчов HDR OLED екран, който е със 120 Hz периодичност на освежаване. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 778G 4G в композиция с 8 GB RAM и 256 GB памет, а интерфейсът – EMUI 12 с поддръжка на приложенията, аксесоарите и услугите от богатата екосистема на Huawei.

Смартфонът поддържа 100-ватово зареждане, като също така идва с мощно зарядно, което е в положение за едвам 20 минути да върне цялостния потенциал на батерията от 4500 mAh.

Huawei nova 10 Pro към този момент се предлага от A1 в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+ на цена от 659,99 лева с проект Unlimited Ultra.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР