Стилистката и блогърка на тема красота Риана Майер от Амстердам

...
Стилистката и блогърка на тема красота Риана Майер от Амстердам
Коментари Харесай

Известна блогърка изненада мрежата като публикува неудачните си СНИМКИ

Стилистката и блогърка на тематика хубост Риана Майер от Амстердам се впусна в опит: тя разгласила своите необработени фотографии. Тя очаквала бурна рецензия, само че получила възторжени мнения.

Идеята пристигнала на 26-годишната блогърка, с цел да покаже по какъв начин фотосите в обществените мрежи се разграничават от действителността. Тя желала потребителите на интернет да схванат, че идеални хора не съществуват, че всеки ден се сблъскваме със заблуждаване. Може би това ще помогне на елементарните хора да спрат да имат комплекси за външния си тип.



След публикуването на фотосите, Риана била засипана с похвали. Освен това се нараснали нейните клиенти. Общият брой се доближил до 400 хиляди. Момичето в действителност било ненадейно от сходни резултати.



Хората пишели, че в никакъв случай не са виждали нещо сходно в Instagram. Всички били доста сюрпризирани от това, че една блогърка за хубостта не се опасява да покаже същинската си осанка. Много клиенти благодарили на Риана за истинската концепция.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР