Стилен компактен плейър, способен да възпроизвежда аудио с висока резолюция

...
Стилен компактен плейър, способен да възпроизвежда аудио с висока резолюция
Коментари Харесай

dodocool Hi-Fi Music Player – музикално изживяване без компромис

Стилен стилен плейър, кадърен да възпроизвежда аудио с висока резолюция в продължение на 3 часа с едно зареждане

dodocool 8GB Hi-Fi Music Player е моден музикален плейър за аудио с висока резолюция

С нахлуване на смарт телефоните, при възходящата известност на YouTube и стрийминг услугите, музиката в никакъв случай не е била по-достъпно наслаждение – на процедура за всички хора. И въпреки че можем да слушаме обичаните си песни на всеки телефон, устройства като медийните плейъри не престават да са настоящи и носят преимущества за меломаните като по-добро качество и разширена функционалност.

Да вземем да вземем за пример модела dodocool 8GB Hi-Fi Music Player , който се явява наличен като цена дигитален Hi-Fi музикален плейър – предлага се за Евро 40,24 в онлайн магазина Cafago с ваучър за отстъпка L106DBG при поръчка до 15 ноември. Тази джаджа със моден дизайн възпроизвежда до 30 часа музика с едно зареждане на батерията и също така предлага функционалности на диктофон и FM Radio.

dodocool 8GB Hi-Fi Music Player е стилен и лек, с комфортен LCD екран

Плейърът поддържа голям брой аудио формати без загуба на качество, включително MP3, WMA, FLAC и така нататък, като възпроизвежда музиката в сходство със стандарта High-Resolution Audio (96kHz/24-bit или по-високо качество), което е оттатък рамките на CD-тата (44,1kHz/16-bit). Можете да навигирате комфортно из менютата на плейъра, с помощта на 2-инчовия QVGA LCD екран с резолюция 320×240 пиксела.

На процедура, dodocool 8GB Hi-Fi Music Player има в себе си микрокомпютър с двуядрен ARM процесор Cortex-M3, усилвател TI TPA6130A2, вградена памет 8GB, слот за TF карти памет с потенциал до 256GB и Micro-USB порт за елементарно прекачване на файлове от районен съд или друго устройство.

dodocool 8GB Hi-Fi Music Player има голям брой портове и интерфейси за пълноценно потребление

Алуминиево покритие и железни бутони държат плейъра изолиран от външните шумове и в същото време обезпечават по-голяма издръжливост. „ Въоръжен ” с литиева батерия 3,7V 1400 mAh, плейърът е кадърен да възпроизвежда 30 часа музика с едно зареждане. Интелигенти функционалности оказват помощ за удължение на живота на батерията, като да вземем за пример слагане на устройството на пауза при изваждане на слушалките.

Всички тези благоприятни условия на dodocool 8GB Hi-Fi Music Player са налични на цена от Евро 40,24 в онлайн магазина Cafago с ваучър за отстъпка L106DBG при поръчка до 15 ноември. В комплекта на устройството са включени още кабел Micro-USB към USB и управление за потребителя. Плейърът има размери 97х55х13 мм и тежи 108 грама.

Слушалките Samsung 3,5mm AKG Earphone се отличават с ергономичен дизайн

За да бъде музикалното преживяване още по-пълноценно, можете да си поръчате дружно с плейъра и качествени слушалки Samsung 3,5mm AKG Earphone – също от Cafago на цена от €4,99 с ваучър за отстъпка L5059VS до 15 ноември. Те са комфортни за носене, с помощта на ергономичния си дизайн, и с вграден в кабела контролер за ръководство. Доставят се дружно със стилна торбичка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР