Стела Точева, директор Продажби за Modis Bulgaria и ЕМЕА региона,

...
Стела Точева, директор Продажби за Modis Bulgaria и ЕМЕА региона,
Коментари Харесай

Стела Точева от Modis Bulgaria грабна приз Жена на годината в сферата на продажбите

Стела Точева, шеф Продажби за Modis Bulgaria и ЕМЕА района, е наградена със сребърно отличие в категория " Жена на годината в областта на продажбите " от интернационалните награди Stevie Awards for Sales & Customer Service. Тя става единственият представител на организация от Европа с отличие в тази категория.

Тазгодишното издание имаше за фокус достиженията на номинираните през миналата 2019-та година. В категорията Woman of the Year in Sales финалистите бяха 10 - най-вече представители на компании от Съединени американски щати.

Журито, в състав от 18 души, включваше бизнес водачи в огромни интернационалните компании. Високата им оценка е резултат от темповете на растеж на бизнеса на Модис през последната година, от привлечените нови клиенти и сътрудници на компанията, както и от професионалното развиване на Стела Точева в компанията от 2011 година насам.

" Благодарна съм на журито за признанието и страхотната противоположна връзка. Името " Модис " е относително ново в областта на ИТ услугите, само че считам, че бързо се постановяваме като един от най-надеждните сътрудници за огромни и разрастващи се бизнеси от Централна и Западна Европа, както и от Съединени американски щати. Въпреки че премията е самостоятелна, достиженията изискуем на над 1400 свои сътрудници в България и още над 3500 души, с които работим в Италия, Испания, Германия, Франция, Англия, Полша и Румъния ", сподели Точева.

За 14-та поредна година премиите Stevie отличават експерти и бизнеси с изключителни достижения в областта на продажбите и обслужването на своите клиенти, както и в развиването на своята активност. Сред номинираните попадат компании и техни представители от целия свят и съвсем всяка една промишленост, като претендентите би трябвало да показват своя прогрес и новаторски подходи, добавили по-голяма стойност за техните клиенти. Освен самостоятелното самопризнание за Стела Точева, Модис България получава и бронзово отличие в категория в категория Customer Service Outsourcing Provider of the Year 2020.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР