Стела Николова – специалист по всичко, която по времето на

...
Стела Николова – специалист по всичко, която по времето на
Коментари Харесай

Мила Стела, Кант и Хегел очакват второто ти философско прозрение! 


Стела Николова – експерт по всичко, която по времето на Кирил Йорданов е живяла на Марс, а при ръководството на Иван Портних на Венера и не е забелязала по какъв начин наподобява Варна при първия и по какъв начин при втория, прави „световно“ изобретение:
„Единственият бизнес отвън търговията, услугите и аутсорсинга, който отново е услуга, е строителството, а то умъртви духа на града ни и го направи неприветлив даже за младежите, които учат в 6- те университета.“

Мила Стела, какъв бизнес искаш да се развива във Варна, когато липсва квалифицирана работна ръка? Искаш „Мерцедес“ да създадат цех във Варна? А кой ще работи в този цех? Варна постоянно е била туристически град с развита търговия. И по какъв начин ти щукна, че строителството убивало духа на Варна? Че го направило и непривлекателно за младежите? Може би новите жилищни кооперации депресират младежите и ги вкарват в „черни дупки“?

Мила Стела, Кант, Хегел и Шопенхауер биха ти завидели по какъв начин механично свързваш духа и материята, неповторима си, философията ти дължи самопризнание!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР