Стегнатите и забележими коремни мускули се оказват една от най-сложните

...
Стегнатите и забележими коремни мускули се оказват една от най-сложните
Коментари Харесай

3 стъпки към перфектни коремни мускули

Стегнатите и забележими коремни мускули се оказват една от най-сложните за реализиране задания. Уж знаем, че ни би трябвало както доста спорт, по този начин и вярно хранене, само че някак все не ни се получава.
 Мъжете, коремните мазнини, ИТМ и ракът на простатата
Опасните последствия от биреното коремче

Още един риск за здравето при мъжете

Ако и ние сме стигнали до задънена улица, добре е да знаем кои са главните стъпки, през които би трябвало да преминем, в случай че желаеме да се фукаме с плочки на корема. Очевидно не за това лято, само че най-малко за другото...

Телесни мазнини

Да, всички ние имаме коремни мускули, само че те може да са толкоз добре скрити, че да забравим за тяхното битие. И се крият под не какво да е, а под мазнини.
 Снимка 535456

За да имат ясно изразени плочки на корема, мъжете би трябвало да понижат телесните си мазнини до 10%, а дамите - до 20% . Това несъмнено ни наподобява непостижимо и считаме, че се реализира единствено със свиреп ограничения. Но сходни рисковани дейности с една-единствена заветна цел може да костват доста на организма.

Затова е значимо да приемем здравословното хранене като част от метода си на живот. За да поддържаме телесните мазнини в невисок % би трябвало да консумираме пълнозърнести храни и такива, богати на вода - те поддържат метаболизма бърз. Важно е да одобряваме и белтъчини с ниско наличие на мазнини, като варено и печено пилешко или риба.

Сън и стрес

Не всичко опира единствено до извършения и хранене. Някои привички от всекидневието също може да ни пречат да имаме съвършения стомах и да понижим % на мазнини.

Когато сме под стрес, постоянно прибягваме към калорични храни. Същото се случва и когато сме недоспали. Освен че акцентираме на въглехидратите, изяждаме и по-големи порции. А по този начин няма по какъв начин да имаме плочки...
 Снимка 535458

Правилни извършения

Колкото повече мускулна маса имаме, толкоз по-бързо и елементарно горим мазнините, даже неподвижен. Затова е значимо да подчертаваме на извършения за насърчаване на мускулите в подготвителната си стратегия. Подходящи са както тези със лично тегло, по този начин и включващите разнообразни тежести.

Високоинтензивните тренировки също са сполучлив метод да изгорим мазнините, с цел да се покажат под тях коремните мускули. Освен това HIIT тренировките подкрепят метаболизма, предава Fit&Well.
 Ранните тренировки, вечерните извършения и кое време от деня е най-подходящо за физическа интензивност
Сутрин или вечер да упражняваме

Още един плюс за...

Не бива и да разчитаме единствено на коремните преси . Нуждаем се от разнородни извършения за другите елементи на корема, а планкът е съвършеното, с което ги стягаме вкупом. Можем да опитаме и извършения за баланс - ще се изненадаме по какъв начин уморяват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР