Стефани Обадяру  от няколко дни замества бременните Никол Станкулова и ...

Стефани Обадяру  от няколко дни замества бременните Никол Станкулова и

Новата синоптичка в ефира: Баба ме буташе, напред, започнах при Слави, Мон дьо ме откри!

Стефани Обадяру  от няколко дни замества бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като синоптичка в Нова телевизия.

Стефани изгубила татко си през 2013 година и от този момент баба й става един от най-съществените хора за нея. Тя е индивидът,  който държал Стефани от дете да тръгне по състезания за хубост. От малка повтаряла на малката Обадяру, че е красива и не би трябвало да задоволява с малко. „ Винаги съм искал да работя в телевизия , а нещата станаха доста ненадейно. Изключително признателна съм за опцията да ме забележат “, споделя синоптичката.

Екзотичната хубавица е пробвала и при Слави Трифонов във формата „ Танцувай с мен “ в неговия трети сезон, само че не съумяла да спечели. Въпреки това хората я забелязват и стартира да я канят за клипове ревюта. „ Освен това неотдавна се веселя на готвенето. Експериментирам и нещата ми се получават “.

Тя се дефинира, че е изобретение на Нова телевизия от Мон Дьо, с който работила по отразяването на церемонията на тазгодишните Оскари, написа България Днес.

Източник: hotarena.net