Стефани Обадяру  от няколко дни замества бременните Никол Станкулова и

...
Стефани Обадяру  от няколко дни замества бременните Никол Станкулова и
Коментари Харесай

Новата синоптичка в ефира: Баба ме буташе, напред, започнах при Слави, Мон дьо ме откри!

Стефани Обадяру  от няколко дни замества бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като синоптичка в Нова телевизия.

Стефани изгубила татко си през 2013 година и от този момент баба й става един от най-важните хора за нея. Тя е индивидът,  който държал Стефани от дете да тръгне по състезания за хубост. От дребна повтаряла на дребната Обадяру, че е красива и не би трябвало да задоволява с малко. „ Винаги съм желал да работя в телевизия , а нещата станаха доста ненадейно. Изключително признателна съм за опцията да ме виждат “, споделя синоптичката.

Екзотичната хубавица е пробвала и при Слави Трифонов във формата „ Танцувай с мен “ в неговия трети сезон, само че не съумяла да завоюва. Въпреки това хората я виждат и стартира да я канят за клипове ревюта. „ Освен това неотдавна се веселя на готвенето. Експериментирам и нещата ми се получават “.

Тя се дефинира, че е изобретение на Нова телевизия от Мон Дьо, с който работила по отразяването на церемонията на тазгодишните Оскари, написа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР