Стефан Вълдобрев, Ники Илиев, Мариан Вълев, Богдана Карадочева и група

...
Стефан Вълдобрев, Ники Илиев, Мариан Вълев, Богдана Карадочева и група
Коментари Харесай

Деветдневен Арт фестивал събира едни от най-известните артисти и музиканти в Сандански

Стефан Вълдобрев, Ники Илиев, Мариан Вълев, Богдана Карадочева и група „ Сигнал “ са единствено част от звездната плеяда актьори, които ще показват своето творчество по време на 9- дневния фестивал „ АРТ БУДИЛНИК “ в Сандански.

Фестивалът стартира на 13 юни (понеделник) с показване на автобиографичната книга и акустичните осъществявания на емблематичните пени на Стефан Вълдобрев.

Срещите с известни създатели не престават. На 14 юни (вторник) всички поданици и посетители на град Сандански ще могат да гледат гратис част втора на хитовата поредност „ Завръщане “, показана от самия режисьор Ники Илиев.

Фестивалната стратегия продължава на 15 юни (сряда) с документалния филм на Георги Тошев за огромната ни актриса Стоянка Мутафова и диалог с нейната колежка – актрисата Мария Статулова. Събитието ще приключи с вечер с най-хубавите филми от НАТФИЗ.

Арт седмицата продължава на 16 юни (четвъртък) с показване на бестселъра на Мария Лалева – „ Пасиансът на архангелите “, безвъзмездна прожекция на кино лентата „ Лошо момиче “ и почитател среща с режисьора Мариан Вълев - Куката.

В петък, на 17 юни, за децата ще има Куклен спектакъл, а по –късно Богдана Карадочева и Стефан Димитров ще показват биографичната си книгата „ Безнадежден случай ".

Събота, 18 юни, ни чака Куклен спектакъл за децата и почитател среща с един от обичаните инфлуенсъри - Александра Богданска, която ще показа най-любимите си фрагменти от биографичните книги за Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов. Вечерта ще приключи със театър Бандата на Ламбо, в който вземат участие възпитаници на огромния български артист Стефан Данаилов. Режисьор на спектакъла е неговата племенница Росица Обрешкова.

На 19 юни (неделя) в Сандански ще гостуват една от обичаните български групи „ Сигнал “, които ще покорят сцената на Летния спектакъл.

Местните създатели ще показват своето творчество на 20 юни (понеделник), а тетралната режисура „ Игра за двама “ със Сашо Кадиев и Стефани Ивайло, ще закрие фестивалната стратегия на 21 юни.

Всички събития, като се изключи театралната режисура „ Игра за двама “, са с ВХОД СВОБОДЕН!

Билети за постановката: на каса пред Дома на културата.

Очакваме ви!

13-21 юни – Фестивал „ Арт Будилник “ – Сандански!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР