Стефан Стефанов, който държа като заложници шест банкови служителки в

...
Стефан Стефанов, който държа като заложници шест банкови служителки в
Коментари Харесай

Банковият обирджия от Сливен е свободен, излежа само 9 години

Стефан Стефанов, който държа като заложници шест банкови служителки в банков клон в центъра на Сливен през 2011 година, излезе на независимост , оповестява

Той е пуснат условно предварително от затворническото общежитие " Кремиковци " с решение на Софийския апелативен съд от 13 март тази година. 40-годишният мъж, който излежаваше присъда от 15 година отнемане от независимост, беше изместен от пандиза в Бургас в София на 15 ноември 2018 година, тъй като приятелката му живее в столицата.

Според магистратите, той е " траял дейното си присъединяване в трудови, просветителни, обучителни, квалификационни и профилирани стратегии за влияние и общественополезни прояви ".

Стефанов е посочил положително държание, доказателство за което е както отсъствието на каквито и да е санкции, по този начин и немалкото на брой награждавания . " Всички тези условия безспорно сочат за позитивната смяна у наказания по време на изтърпяване на наказването. Планът на присъдата се извършва с дейното негово подпомагане.

Налице е личностна подготвеност за регистриране в обществото по позитивен метод , в какъвто смисъл са установените в цитирания нагоре отчет не малко запаси на личността ", показват апелативните съдии.

Стефанов излезе на независимост 4 години, 7 месеца и 28 дни преди да му изтече присъдата. Той подава молба за стартиране при започване на годината. На 16 януари Софийският градски съд обаче му отхвърля.

Стефанов апелира и делото е изпратено в апелативния съд. По време на съвещанието е разпитан и чиновник на Министерство на вътрешните работи, който да каже дали лишеният от независимост се е превъзпитал зад решетките.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР