Стефан МАРКОВ, Novinite.bgЛюбителите на филмите за възрастни от България ще

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bgЛюбителите на филмите за възрастни от България ще
Коментари Харесай

СНИМКИ Розовата ни звезда Диана Габровска се пуска в еротичен фестивал с MILF богинята Лиса Ан , който ще завладее Атина от петък до неделя

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Любителите на филмите за възрастни от България ще имат неповторимия късмет да се допрян до една от най-известните порноактриси - Лиса Ан. Мегазвездата идва напълно близо - в Атина, където от 9 до 12 юни ще се организира Erotic Art Festival, на който прелести ще показват над 150 порно актриси.

На събитието ще взе участие и нашата розова горделивост - сластната Диана Габровска. Очаква се точно българката да е измежду водещите атракции на шоуто, което към този момент се трансформира в годишна традиция и притегля величествен брой гости - към четвърт милион.

Гръцката продуцентска къща SugarBabes няма по какъв начин да пропусне да обере плодовете от свръх известността на Габровска, която небрежно се трансформира в " яйце-фаберже ", което носи голям брой преимущества за компанията.

Novinite.bg научи любопитни детайлности за еротик феста, който чука на вратата. Навъртялата над 600 филми в порно промишлеността към този момент от много време подгрява аудиторията си за Атина. Носителката на годишната премия за най-хубава MILF-актриса сигурно ще повдигне градуса на настроението. Тя ще се нарежда на най-големия щанд - този на домакините от SugarBabes, ще раздава подписи и ще се снима с искащите...а те сигурно ще са доста...

Лиса Анн, фотоси - Facebook


Събитието в гръцката столица е единственият еротик фестивал на Балканите и това го прави изключително значим за почитателите на порното в района. Тази година на него ще има над 50 щанда и Showroom-ове, свързани с еротичния свят. Иде тирада за секс шопове, щандове за еротично долни дрехи, порно продукции, стриптийз клубове и всевъзможни " капанчета " за феновете на филмите за възрастни.

Ще бъдат обособени 4 подиуми, на които ще се реализират разнообразни еротични осъществявания - като се стартира от softcore до hardcore.

Ще има и място с басейн, в който надарени дами ще радват окото с неповторими танци и мокри игрички.

Един от гвоздеите ще бъде подиум, на който порно звездите Лиса Ан и Диана Габровска ще вършат Live sex шоу пред зяпачите.

За тези, които са почитатели на по ексцентричното ще бъде построен ъгъл за bdsm, където хард осъществявания ще радват посетителите с превъплъщения в функции на господарки, прислужници, мед. сестри, полицайки и други

Тениски, ключодържатели, шапки, суичери, плажни кърпи и други такива неща с логото на SugarBabes и с ликовете и подписите на порно звезди ще могат да се закупят от хората, които желаят сходни аксесоари.

Любителите на розовата промишленост ще могат да се насладят и на showroom-овете на известни марки и продуцентски къщи като Dorcel, Private, Vixen, Brzzers и други

Диана Габровска, фотоси - Facebook
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР