Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Митичният ъндърграунд бос Димитър Желязков-Митьо Очите намира

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Митичният ъндърграунд бос Димитър Желязков-Митьо Очите намира
Коментари Харесай

УНИКАЛНО ВИДЕО Митьо Очите се изживява като боксов властелин в затвора! Роми се млатят, а той ги надъхва

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Митичният ъндърграунд необут Димитър Желязков-Митьо Очите намира забавен метод да разнообразява дните си в затвор а. Страховитият несебърлия обича силовите спортове и не е изненадващо, че е намерил метод да уплътнява времето си точно по този начин. Битките в зандана са неразрешени, само че не и когато става дума за известни пандизчии. 

В обществените мрежи изтече неповторимо видео, на което се вижда по какъв начин Очите се вживява в ролята на бокс ов сътрудник, треньор и арбитър. Странното е, че на клипа си проличава, че бойците си имат всичко нужно за огромен мач - спонтанен кръг, бокс ови ръкавици, даже аудитория. Сякаш са на независимост, а не излежават присъди...

Димитър Желязков, който по знамение оцеля след пукотевица в Съни бийч, дава старт на багра, а двама роми си разменят яростни удари. Докато летят крошета, опити за ъперкъти и други, Очите надъхва бокс ьорите, дава им скъпи директиви или пък ги разтървава при клинчове. 

Видеото бе оповестено и на страницата на Джок Полфрийман - известният някогашен затвор ник, който заслужено бе пуснат на независимост и даже към този момент е в чужбина, само че не стопира да следи протичащото се в България и да разкрива потресаващи истини за протичащото се зад решетките у нас.

Иначе е за отбелязване, че Митьо Очите несъмнено към този момент е наддал килограми и очевидно здравословните му терзания остават в предишното. Видимо е победил и ковид, поради който лежа в болница, защитаван от двама гардове. Припомняме, че той бе наказан като водач на ОПГ, занимаваща се с разпространяване на дрога по морето, излежа присъдата си, само че по-късно отново се издъни, избяга и бе арестуван в Турция. Впоследствие бе екстрадиран в България. Сега е в Софийския затвор , а против него се води тежко дело. То е обвързвано с разнообразни обвинявания, а упованията са да остане задълго " на топло ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР