Стефан Манов, по-известен като Тачо, най-накрая ще се хване на

...
Стефан Манов, по-известен като Тачо, най-накрая ще се хване на
Коментари Харесай

Тачо На Жени Най-Накрая Се Хвана На Работа

Стефан Манов, по-известен като Тачо, най-сетне ще се хване на работа, сюрпризирани са приятелите му. Съпругът на Жени Калканджиева е решен да отвори ресторант с морска кухня в столицата, като първичния капитал от близо 150 бона щял да пристигна от родителите му Емил и Рина.

Благоверният на Жени не е прочут с това, че е от най-работливите мъже и още от началото на брака им Тачо избра да го играе като мъж под чехъл, който разчита за издръжката на жена си. През последните няколко години обаче бизнесът на Жени съществено забуксува, което незабавно се отрази и на фамилният им бюджет. Веднага щом финансовата рецесия засегна семейство Калканджиеви, любовта им като че ли се изпари.

Неколкократно двамата се събираха и разделяха, като в основата на раздора им все бяха парите и отводът на Тачо да вкара и един лев в фамилния бюджет. Според чудесно осведомени източници нетърпимото състояние предиздвикало Жени да принуди Тачо да стартира да работи.

Сега Стефан възнамерява да отвори личен ресторант в София, профилиран в предлагането на пресни морски блага, написа “Уикенд”. Тачо направил изследване, съгласно което сходен вид заведение в столичния квартал „ Манастирски ливади ” липсва. Идеята е ресторанта да отвори до края на годината, а господин Калканджиев персонално щял да подготвя част от специалитетите.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР