Стефан Илчев очаквано спечели седмия сезон на „Като две капки

...
Стефан Илчев очаквано спечели седмия сезон на „Като две капки
Коментари Харесай

Стефан Илчев спечели Като две капки вода

Стефан Илчев предстоящо завоюва седмия сезон на „ Като две капки вода”, като по този метод предотврати сръдните сред ВИП-овете Мария Илиева, Тита и Милко Калайджиев. Всеки от тримата щеше да се обиди, в случай че някои от останалите бе разгласен за най-хубав, само че Илчев е прекомерно незнаен, с цел да заплашва тримата си известни сътрудници. Така той получи шанса да надвие останалите финалисти-Тита, която остана четвърта, Мария Илиева и Милко Калайджиев, приключил трети. Прекрасното преобразяване на спечелилия като остави феновете без мирис. Илчев благодари на майка си, която бе в залата и й посвети премията. По традиция на финала журито в състав Димитър Ковачев-Фънки, Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян не дава оценки и по този начин всичко остава в ръцете на публиката, която единствена дефинира кой да грабне наградата-лек автомобил.



За първи път в историята на шоуто Мария Илиева и Тита влязоха в две от емблeматичните визии на еднакъв реализатор – неповторимата дива Бионсе, а Милко Калайджиев бе Георги Минчев и приличаше едно към едно. Стефан Илчев заложи на дамата, чиято реплика нееднократно му е носела овациите на публиката. „ За първи път ще се преобразя в Лили Иванова - досега аз съм имитирал само гласа й, само че в този момент ще схвана какво е да представиш облика на тази жена. Среща съм се преди години с Лили Иванова и бях извънредно разчувствуван “ показа Стефан Илчев пред Мон Дьо часове преди финала.

Нощта на огромния край на „ Като две капки вода “ срещна публиката със специфични посетители, нови дуети и занимателни моменти, като връчването на специфични награди с името на продуцента Магърдич Халавджиян. Всеки от участниците получи плакет с неговия лик. Отпадналите от финала Папи Ханс и Деси Добрева бяха Васил Найденов и Силвия Кацарова, а Дичо и Петя Буюклиева- Ози Озбърн и Лита Форд. Специални посетители бяха братя Аргирови, които преди две седмици бяха част и от журито. Една от най-запомнящите се дами в историята на шоуто – Софи Маринова пък пя в дует със своя наследник Лоренцо.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР