Стефан Димитров ще събере на една сцена двама известни музиканти,

...
Стефан Димитров ще събере на една сцена двама известни музиканти,
Коментари Харесай

Събират на една сцена враговете Васил Найденов и Слави Трифонов

Стефан Димитров ще събере на една сцена двама известни музиканти, които не питаят изключително топли усеща един към различен - Васил Найденов и Слави Трифонов. Кеца и Дългия ще бъдат част от гостите, които ще пеят на юбилейния концерт на известния композитор и пианист на 10 април в зала 1 на НДК. Според осведомени Стефан Димитров е решил да си направи подбив и да постави в една гардеробна брачната половинка си Богдана Карадочева, Васил Найденов и Дългия.

" Стефане, пристигам, дай ми покана ", изрази предпочитание да посети концерта на положителния си другар и Слави Трифонов, който беше поканил композитора в шоуто си.

Повод за купона на Димитров е рожденият му ден - 28 май, когато ще навърши 70 години.

Музикалната " война ", в която двамата гении - Кеца и Дългия, живеят с емблематична и е от над 15 години. Найденов в никакъв случай не е криел неприязънта си към попфолка и счита, че тя стартира точно от първите албуми на Слави Трифонов. " Иначе като музикант - да, доста е добър, и той, и " Ку-ку бенд ", само че по отношение на обществото той го чалгализира ", счита Васко.

Изпълнителят на " Синева " неведнъж е бил канен в " Шоуто на Слави ", само че постоянно е отказвал, защото счита, че то не е " неговата естрада ". От своя страна екипът на Трифонов не си е разрешавал да прави скечове с Васко. Това се случва единствено по времето на Виктор Калев, който единствен сполучливо е имитирал Кеца, написа " България Днес ".

Сега обаче Стефан Димитров, който дълги години е добър другар и с двамата, се е заел да ги сдобри, като ги качи на една сцена – Слави, " Ку-ку бенд " и Васил Найденов. Освен обичаните си БГ песни публиката ще чуе и Богдана Карадочева, " Тоника Сухопътни войски ", Тони Димитрова, дует " Ритон ", братя Аргирови, Михаил Белчев, Кристина Димитрова, Прея, " Бон-бон " и други. Няколко генерации българи са израснали с шлагерите на Димитров - " По първи петли ", " Остаряваме постепенно ", " Дано ", " Безнадежден случаи " и още доста други. Първата му комбинация " Пея, тъй като желая, в случай че не желаете - не слушайте " е основана по стихове на Блага Димитрова. Дъщеря му Миряна е от първия му брак и е кръстена на поетесата Миряна Башева. По-късно Стефан се дами за естрадната певица Богдана Карадочева, с която са съученици и се познават от деца. В пети клас разделят един чин в столичното 127-о учебно заведение, а 30 години по-късно стават гаджета и се женят. Стефан Димитров композира най-хубавите си песни за Богдана, а постоянно двамата излизат и дружно на сцената като дует. Така ще бъде и на 10 април, като най-вероятно юбилярят ще се изясни в обич на житейската и дуетната си половинка.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР