Стайните растения се харесват от всеки, тъй като успяват да

...
Стайните растения се харесват от всеки, тъй като успяват да
Коментари Харесай

Изумително: Тези цветя и зеленчуци могат да се отглеждат в чаша с вода

Стайните растения се харесват от всеки, защото съумяват да основат необикновен уют и да дарят пространствата с деликатност и благоухание. Не всеки обаче има търпението да ги отглежда, тъй като това е обвързано с не малко грижи.
Знаете ли, че има и такива растения, които не е належащо да отглеждаме в почва? Единственото, което се изисква от нас да им осигурим, е чаша с вода и място, където да ги сложим.
Изготвили сме един къс лист с тези цветя и растения, които всеки може да отглежда в дома си и да се радва на красивата прохлада, която те разпръскват в цялото помещение.
Ето ги и любимците на чашата с вода:
• Чесън
Не е нужно всякога, щом желаете да овкусите салатата си, да тичате към зеленчуковия магазин. Отглеждането на този зарзават в домашни условия не е по никакъв начин комплицирано. Поставете няколко скилидки в чаша с вода. Много скоро от тях ще се покажат зелени израстъци. Именно те са годни за консумация и са чудесни за овкусяване на всевъзможни типове блюда.
• Зелен лук
 Ето с кое растение ще имаме здрав имунитет и ще се почистим от отрови Ето с кое растение ще имаме здрав имунитет и ще се почистим от отрови
Кое растение оказва помощ за поддържането на имунитета на тялото напролет, без да ни коства доста пари – за това споделя хомеопат...
Кой не обича зелен лук? Освен потребен, зеленчукът съумява да придаде комплектност на всяка една манджа. Той е желан за съвсем всяка една салата, без значение от останалите й съставки. Ако желаете да имате изобилен ресурс от него, побързайте и сложете няколко луковици в чаша с вода.

• Праз
Празът е също толкоз апетитен, колкото и останалите зеленчуци, за които към този момент ви разказахме. Той също разрешава да се отглежда във вода, без да се постанова да ровите из саксии с почва. Уверете се обаче, че долната му част е дълга 4 см и едвам по-късно го поставете в съд с вода.
• Босилек
 Трикове за опазване свежестта на зеленолистните за по-дълго Трикове за опазване свежестта на зеленолистните за по-дълго
Зеленолистните зеленчуци са отлично допълнение към здравословното хранене. Но те са и храната, която най-често изхвърляме, защото губ...
Много от домакините са фенове на тази фалшификация, защото тя отлично съумява да овкуси пасти, спагети, пици, салати и доста други ястия. Не правете грешката да я купувате всякога от магазина, откакто и сами може да си я отглеждате в чаша с вода.

• Зюмбюл
Тези растения са необикновено ухайни. Това е и една от повода хората да украсяват домове и веранди с цветовете им. Купете си задоволително огромна ваза, чието дъно покрийте с камъчета. Налейте малко количество вода и поставете растенията вътре. Нужно е да им намерите място, което е задоволително осветено.
Опитайте и се насладете на лично произвеждане и дом, потопен в нежно благоухание!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР