стават все по-популярни в стремежа на правителствата да осигурят по-високо

...
стават все по-популярни в стремежа на правителствата да осигурят по-високо
Коментари Харесай

Марихуана, кокошки, стриптизьорки - какво раздават във ваксинационните лотарии по света

стават все по-популярни в устрема на държавните управления да обезпечат по-високо ваксинално покритие в страните си. Ето по какъв начин се случва това в другите точки на света.

През май 2021 година президентът на Сърбия Александър Вучич даде обещание 3000 динара, към 25-30долара само че всички които се имунизират. 

В селските региони на Индонезия на имунизираните против подаряват живи кокошки. По този метод управляващите стимулират възрастните хора над 45 години, които не имат вяра на имунизират. След предлагането пред полицейските ръководства се виждат искащи да получат своите ваксина и кокошки, написа изданието РБК.

В Русия против ваксина против ковид се раздават коли, техника, или се изплащат пари. Някои градове раздават и смарт телефони на Apple, колела, музикални колонки, слушалки, смарт часовници.
 Как зеленият документ ще унищожи като астероид всички политически въпроси Как зеленият документ ще унищожи като астероид всички политически въпроси
Умението на здравните управляващи да изберат най-хубавия вероятен тайминг за зеления документ е потискащо непрецизно. И тук няма да приказваме...

В взаимозависимост от щата в Съединени американски щати може да получите гратис подкастряне, хамбургер, билети за увеселителен парк, пържени картофи, безалкохолна напитка. жителите на Вашингтон които са над 21 години могат да получат гратис цигара с марихуана против документ че имат ваксина против ковид. Ваксинираните може да претендират Също по този начин за бира, вино или коктейл. В Лас Вегас стриптийз клуб откри имунизационен пункт в постройката си. Ваксиниралите се в него получават безвъзмезден танц от имунизирана стриптизьорка и билети за нощно шоу.

Едно от локалните кафенета в Багдад дава гратис кафе против документ за имунизиране.

На имунизираните в гратис раздават яйца и олио, а по този начин също и купони с понижения за храна и медикаменти. Властите подтикват хората и благодарение на видео материали, в които ги приканват " по-скоро да се убодат с цел да изградят Великата имунна стена. "

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР