Става вече забавно използването на т.нар Кремълски сценарии. Политическото безсилие

...
Става вече забавно използването на т.нар Кремълски сценарии. Политическото безсилие
Коментари Харесай

Янев: Няма да обещавам кръв, пот и сълзи като Чърчил, а ще кажа простичко, че не мога да ходя по вода

" Става към този момент занимателно потреблението на т.нар " Кремълски сюжети ". Политическото изтощение и обърканост най-лесно се изясняват с тайни теории ", това сподели по TV1 някогашният длъжностен министър председател и водач на партията " Български напредък " Стефан Янев.

С тези думи, той отговори на въпрос, по какъв начин гледа на изказванията, че Москва има интервенция в дестабилизацията на страната, която би пристигнала с рухването на държавното управление и предварителните парламентарни избори. Изказването му пристигна сега, в който министър председателят в оставка Кирил Петков отзова 70 съветски депутати.

Янев, който беше освободен от поста боен министър заради потреблението на термина на Владимир Путин за войната в Украйна, а точно " военна интервенция ", счита, че такива обвинявания не могат да оказват помощ, когато партиите във властта няма ясна платформа и визия за ръководството на страната.

Новият партиен водач изрази и подозрение, че за прекъсването на газа за България виновността е на Русия. " Наслушали сме се на клишета. Истината е някъде там - сред Русия ни спря газа и ние сами си спряхме газа и обвинихме Русия ", сподели Янев.

В дейностите на ръководещата коалиция Янев вижда парцелиране на властта, феодализация и липса на съгласуваност сред обособените партии в ръководството. По неговите думи, за половин година не се вижда даже начало на осъществяване на поетите с управническата стратегия обещания.

Бившият длъжностен министър председател не осъжда " ИТН ", че са дали своят вот с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " при вота на съмнение на държавното управление. Според него просто ползите на партиите са съвпаднали, което не значело, че има нова коалиция.

Лидерът на " Български напредък "  каза още, че в предизборната акция на партията му няма да се показва за избавител или избавител. " Няма да давам обещание кръв, пот и сълзи като Чърчил, а ще кажа простичко, че не мога да вървя по вода ", уточни Стефан Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР