Става дума за Koenigsegg Regera, който е известен със своята

...
Става дума за Koenigsegg Regera, който е известен със своята
Коментари Харесай

Вижте как Koenigsegg ускорява до 300 км/ч

Става дума за Koenigsegg Regera, който е прочут със своята неповторима хибридна система, включваща петлитров V8 мотор с турбокомпресор и три електрически мотора, захранвани от 9 kWh и 620 волта акумулатори. Системната мощ е към 1 500 к.с., а оптималният въртящ миг - 2 000 Нм.

Собственото тегло на транспортното средство е единствено 1 628 кг. С други думи, Koenigsegg Regera съчетава силата на Bugatti Chiron с тежестта на BMW M3. Динамиката е просто невероятна: за 31 секунди Regera е в положение да форсира до 400 км/ч и да спре изцяло. Ускорението до 100 при Koenigsegg Regera лишава едвам 2.7 секунди, а оптималната скорост е 410 км/ч.

Журналистите от холандското издание AutoTopNL, попаднали в пилотската кабина на хиперколата, употребяват към 3/4 от опциите му, ускорявайки до 300 км/ч. Друга значима характерност, която директно въздейства върху динамичността на автомобила и която можете да забележите, когато гледате видеоклипа е, че не можете да чуете превключването!

Факт е, че колата има трансмисия, само че няма скоростна кутия като такава. Вместо това е налично единично задно задвижване с предавателно отношение 2.85:1. Друг изумителен подробност е огромната овална тръба в центъра на задния дифузьор. Това не е изпускателна система - тя е изпълнена под формата на тесни прорези над дифузьора, а парещ въздух от хибридното задвижване. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР