Статуетки на официалната церемония по награждаване получиха айрянът, киселите млека,

...
Статуетки на официалната церемония по награждаване получиха айрянът, киселите млека,
Коментари Харесай

Българските потребители избраха 6 продукта на Kaufland за „Продукт на годината“

Статуетки на формалната гала по награждаване получиха айрянът, киселите млека, сиренето и кюфтета „ Брей! “
 „ Брей! “ е огромният победител в категорията за ”Собствени марки “ на премиите „ Продукт на годината “. Това разгласи водещият на тазгодишната гала по награждаване - артистът Орлин Павлов. Четири са оценките, които Kaufland България получи за общо шест свои продукта от личната линия на веригата. Престижната премия на потребителите беше дадена на краве сирене „ Брей! “, кюфтетата примес по стандарт „ Стара планина “, айрянът и серията кисели млека от българско краве мляко „ Брей! “. Победителите бяха оповестени в наличието на Глобалния шеф на състезанието " Продукт на годината "  Филип Гелдер.

„ Когато създавахме марката доскоро повече от две години, ние си заложихме много високи цели – да разработим необятна гама лични артикули, които да разбият съществуващия стандарт и да потвърдят, че качественият артикул може да бъде и наличен. Днес, с всеки идващ триумф, който продуктите „ Брей! “ жънат на пазара, ние разбираме, че сме постигнали това, което желаеме – да създадем лична марка от висококачествени български артикули, която да бъде на налична цена. Зад триумфа на „ Брей! “ с изключение на положителната концепция, седи и неуморният труд на всички сътрудници в екипа на Kaufland България. Тази оценка на потребителите е оценка за труда на всички тях! “. С тези думи одобри премията комерсиалният шеф и член на Управителния съвет на Kaufland България Ялчин Джем.
-->
Продукти от серията „ Брей! “ побеждават на влиятелния конкурс, гласуван от потребителите, за втора поредна година. През 2021 година за „ Продукт на годината “ бяха оповестени 5 продукта „ Брей!: лютеница, точени кори, боза, кисело мляко и горнооряховски суджук.

Собствената марка артикули на Kaufland България излиза на пазара през 2020 година с 60 продукта в съществени стокови групи, като до края на годината проектите на най-големия ритейлър у нас е те да доближат 110. Близо 30 са родните производители, в партньорство с които се осъществя продуктовата гама. Националната линия артикули „ Брей “ е въодушевена от обичайна българска кухня и българския генезис на стоките и рецептите е наложителен за всеки един от тях.

„ Продукт на годината “ е най-мащабната интернационална самодейност за оценка на  иновации в артикули и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът се организира допълнително от 45 страни по света, а спечелилите във всяка категория се дефинират посредством национално представително проучване. Целта на състезанието е да насочи потребителите към най-новите оферти на пазара и да отличи производителите за качеството и нововъведенията, осъществени в продуктите им. Победителят във всяка категория получава извънредно лиценза на премията и опцията да употребява разпознаваемото лого „ Избран артикул на годината “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР