Статуетката бе връчена на церемонията Balkan Business Awards 2022“През изминалата

...
Статуетката бе връчена на церемонията Balkan Business Awards 2022“През изминалата
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa е Най-добра фитнес верига на Балканите

Статуетката бе връчена на церемонията „ Balkan Business Awards 2022 “
През миналата седмица се състоя осмото издание на влиятелните „ Balkan Business Awards 2022 “. На церемонията бяха отличени водачите в бизнеса на Балканския полуостров, които непрекъснато се развиват като поддържат европейски стандарт и са образец за иновация. България също имаше свои представители в конкуренцията. Победител в категорията „ Най-добра фитнес верига на Балканите “ стана Pulse Fitness & Spa. Това е втора поредна премия, която клубът печели в границите на единствено няколко дни, откакто по-рано този месец бе отличен за номер 1 у нас на церемонията „ Lifestyle Awards “.

Pulse Fitness & Spa е основан през 2012 година Това е първата фитнес верига в България, издигната напълно на правилото на клубното участие. То дава цялостен и сложен достъп до всички услуги – фитнес, групови занимания и. Редом с това членовете на веригата се радват на редица екстри отвън границите на клубовете като проведени спортни лагери, персонализирани хранителни режими и отстъпки в партньорската мрежа на Pulse Fitness & Spa.

Със своите 7 следващи оценки за най-хубав фитнес център на годината в България, 8 ултра съвременни местоположения в София, по един клуб в градовете Пловдив, Св. Влас и Банско, сполучлив франчайз модел с обекти в България и Северна Македония, над 100 висококвалифицирани треньори и десетки хиляди клубни членове, Pulse Fitness & Spa е безапелационен водач във фитнеса и уелнес промишлеността у нас.

Наскоро Pulse Fitness & Spa впечатли спортуваща София за следващ път. Причина за това бе подобряването и разширението на – обектът, намиращ се на адрес: 4 км., Цариградско шосе.

“В момента този фитнес център изрично е един от най-модерните на Балканите. Подобряването на визията и функционалността му бе в основата на нашата безспорна убеденост, че можем да спечелим наградата „ Най-добра фитнес верига на Балканите “. ” – разяснява Ц. Грозданов, търг. шеф на Pulse Fitness & Spa



След освежителните действия площта на Pulse Fitness & Spa Arena е разширена до над 4000 квадратни метра. Едни от най-впечатляващите усъвършенствания са напълно нова 4D спининг зона, просторна кросфит зона с десетки аксесоари за функционални тренировки, силова зона с уреди на най-популярните фитнес марки и извънредно новаторски, дизайнерски зали за групови занимания.

Екипът на Pulse Fitness & Spa се е погрижил и за най-малките елементи от престоя на клиентите в Pulse Fitness & Spa Arena. Светлината в обекта е динамична и допълнена с построени украшения, с цел да не смущава трениращите по никакъв метод. За непрестанното обикаляне на въздуха в обекта е конфигурирана аспирация, съобразена с дейната активност в съответната зона. Това оказва помощ въздухът да е постоянно пресен и спортуващите да взимат максимума от своите фитнес занимания.

Интериорът и екстериорът също са на най-високо равнище съгласно последните нововъведения и трендове. 3D релефните декоративни детайли допълват идеално визията на обекта, а атриум методът към залите за групови занимания е последна иновация от международната съвременна архитектура.

„ Pulse Fitness & Spa е водач във фитнес промишлеността, тъй като слага преди всичко здравето и комфорта на своите членове, предоставяйки им достъп до най-иновативните технологии и уреди. Това е потвърдено с годините, а към този момент е и затвърдено с новия обект от веригата Pulse Fitness & Spa Arena и с премията „ Най-добра фитнес верига на Балканите. “ – разяснява в умозаключение господин Грозданов.

 

Видео:

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР