Стартират големите разпродажби по случай Черния петък, по време на

...
Стартират големите разпродажби по случай Черния петък, по време на
Коментари Харесай

Световна премиера на смартфона Blackview A85 в Aliexpress по случай Черния петък: 6,5-инчов 90 Hz дисплей, Doke OS 3.0 и 4480 mAh батерия само за $109,99!

Стартират огромните разпродажби по случай Черния петък, по време на които се носи поток от ненадминати предложения и оферти за празничния сезон и в този момент е идеалният миг да си вземете ново устройство. За да се отблагодари на своите клиенти за тяхната дълготрайна поддръжка компанията Blackview доста понижи цените на своите артикули, в това число на смарт телефоните, интелигентните часовници, слушалките, таблетите и преносимите компютри, както и на своя.

Флагманът Blackview A85 стартира да се продава тъкмо по време на Черния петък, с цел да затвърди репутацията на компанията със своя доста добър дизайн и висока продуктивност. В Ерата на хомогенизиране на външния тип на телефоните, когато всички смарт телефони започнаха да си наподобяват, Blackview не пести старания да предложи нещо ново с по-иновативен дизайн, като излезлите по-рано A100 и A95 демонстрират какви старания са положени в тази тенденция. Blackview A85 наследява всичките нововъведения от сходен жанр, като в това време има по-лек и по-тънък корпус, по-брилянтни цветове, по-добро качество на камерата, по-бърза операционна система и батерия с по-голям потенциал.
Модерен дизайн, 6,5-инчов 90 Hz екран, тъничък 8,6 мм корпус, тегло 193 грама и разнообразни цветове
Смартфонът Blackview A85 е оборудван с 6,5-инчов HD екран с 90 Hz периодичност на освежаване на екрана , който има комплицирани инкрустации на задния стъклен тил. Освен това, той е тъничък едвам 8,65 мм и тежи единствено 193 грама , което доста добре демонстрира старанието на Blackview.

Друга присъща линия на това устройство са неговите завладяващи цветове, в това число Sky Mirror, Space Black и Deep Sea Blue. Самите имена на цветовете демонстрират, че дизайнерите на компанията самоуверено са опитали и са преплели разнообразни пластове от цветове, с цел да могат да покажат цвета на морето и небето, и по този метод да показват чистата хубост на природата. Особено забавен е Sky Mirror, който е въодушевен от магията на пъстрото небе. Носейки смарт телефон с сходен цвят вие сигурно ще се различавате в тълпата и въобще на всички места.

Камера от студийно равнище: 50 МР плюс 8 МР съществена камера и 8 МР предна камера с разнообразни режими на снимане
Blackview A85  несъмнено е подобаващ за феновете на мобилните фотоси, които се възхищават на работата на професионалните фотографи. Смартфонът предлага основен оптичен датчик Samsung® ISOCELL JN1 с резолюция 5 МР плюс 8 МР фотосензор с широкоъгълна оптика, както и предна камера с разграничителна дарба 8 МР. Оптичният датчик Samsung® ISOCELL JN1 на смарт телефона Blackview A85 поддържа режим на бининг при който 4 пиксела се сплотяват в един общ пиксел за правене на фотоси при слаба осветеност на сцената. С фотосензор с резолюция 8 МР и ъгъл на виждане 120° потребителите получават необятно зрително поле и могат с лекост да снимат огромни здания, грандиозни естествени подиуми и групови фотоси, като по едно и също време с това се поддържа и макро режим, с който могат да се снимат напълно дребни обекти като инсекти, росата в ранна заран и още доста други. Освен това 8 МР оптичен датчик на предната камера ви дава опция да извършите чисти и ясни фотоси, които да споделите или да оставите за спомен.

Но предлаганото от смарт телефона Blackview A85 не са единствено камерите. Телефонът има обилие от фотографски режими, в това число гледка, професионален режим, професионален режим за нощни фотоси, HDR, портретни фотоси, кинематографско 1080р видео и високи резолюции.

Висока продуктивност, водеща в промишлеността операционна система, мощна батерия
За да даде на потребителите едно доста положително преживяване, Blackview е обърнал изключително огромно внимание на надграждането на конфигурацията с най-модерните технологии. Това са усъвършенствана операционна система, повишен потенциал на акумулаторната батерия и други, както е показано по-долу:

Надградена операционна система: водеща в промишлеността фирмена среда Doke OS 3.0, основана на Android 12
Смартфонът Blackview A85 работи под ръководството на основаната на Android 12 фирмена среда Doke OS 3.0, което предлага висока продуктивност и по-бърза многозадачна работа. Doke OS 3.0 в действителност е усъвършенствана версия на Doke OS 2.1, основана на Android 11, която се употребява в смарт телефона Blackview A95. Новият фирмен потребителски интерфейс доста подвига класата на този мобилен телефон. Той е подобаващ и за специалистите в областта на смарт телефоните, които имат високи условия към стабилността и сигурността на системата и държат на плавните анимации, както и на стабилността.

Doke OS 3.0  е една изключителна платформа, с помощта на която потребителят може да започва и употребява другите приложения по доста комфортен и ефикасен метод. Казано по-подробно, фирмения потребителски интерфейс на Blackview предлага редица най-разнообразни функционалности: еластичен работен плот, интелигенти и плаващи програмни прозорци, многопластов мрачен режим, надграден бележник, интелигентно зареждане на батерията, усъвършенствана анимация и усъвършенствано ръководство работата на процесора.

Други актуализации: 8-ядреният чип UNISOC T606, 8 GB оперативна памет с опция за разширение с още 6 GB, 128 GB флаш диск и слот за външни карти с потенциал до 1 TB
Blackview A85 се базира на системата върху чипа UNISOC T606 с 8х процесорни ядра и интегрирания графичен ускорител G57. Чипът с 8х ядра дава отговор за превъзходното качество на изображенията, за доста положителната продуктивност и за ниската инертност, когато се извършват няколко задания по едно и също време. Освен това, телефонът има 8 GB RAM и 128 GB вградена памет, като е допустимо оперативната памет да бъде разширена с още 6 GB виртуална памет, а в microSDXC слота може да бъде сложена карта памет с потенциал до 1 TB. С потреблението на спомагателната памет Blackview A85 покачва скоростта на работа на системата и понижава потреблението, като по този метод се усилва времето на самостоятелна работа.

Мощна батерия: 4480 mAh потенциал и 18 W бързо зареждане
Blackview A85 мощно впечатлява производителите със своята 4480 mAh батерия с поддръжката на бързо зареждане с мощ 18 W. Когато имате смарт телефон с сходна мощна батерия не е належащо да се тревожите, тъй като в този смарт телефон тя обезпечава 6,5 часа видео, 6 часа игри, 7,5 часа сърфиране в интернет, 20 часа слушане на музика, 18 часа диалози и 720 часа в режим на подготвеност. А когато настъпи време за зареждане, не се постанова да чакате прекомерно дълго, с цел да заредите напълно батерията на този смарт телефон, тъй като се поддържа технология на бързо зареждане с мощ 18 W.

Други акценти: мултифункционален представител и NFC
Струва си да се спомене, че Blackview A85 има NFC модул за безконтактно разплащане. Другата специфичност е Smart-K BOX представителя, който дейно взема решение проблемите с качеството на звука и предлага аудио с положително качество. Има скенер за пръстови отпечатъци, поддържат се сателитните навигации GPS+GLONASS+Beidou+Galileo. Налични са и бутони за бърз достъп.
Приятна за потребителите цена
излиза по време на промоциите на AliExpress по случай Черния петък. Изненадата в тази ситуация е неговата цена от единствено $109,99, като се оферират отстъпки от $10 до $20. Това предложение е годно за интервала от 24-ти до 29-ти ноември тази година. Вземете си го още в този момент.
Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР