Стартират годишните номинации за . Те ще определят най-добрите професионалисти

...
Стартират годишните номинации за . Те ще определят най-добрите професионалисти
Коментари Харесай

Започнаха номинации за Топ 100 HR специалисти в България

Стартират годишните номинации за. Те ще дефинират най-хубавите експерти в областта на човешките запаси в годишния показател на Career Show. Номинациите завършват на 7 октомври, а финалната ранглиста дефинира обществен избор.

Ключовият отдел от експерти в човешки запаси във всяка компания има основополагаща роля за развиването на пазара на труда и удовлетвореността на чиновниците. Индексът “Топ 100 HR експерти в България ” цели да насърчи напъните на HR експертите у нас в грижата за чиновниците и развиването на удобна работна атмосфера.  
-->
“Често има разбиране, че ролята на HR отдела в фирмите се свежда до погашение на заплати и следене на отпуски. Специалистите в областта на човешките запаси в действителност имат нелеката задача сполучливо да балансират сред желанията на чиновниците и опциите, които може да даде компанията. Истински отдадените на специалността си HR експерти всекидневно работят за това чиновниците да се усещат ценени и щастливи на работното си място. Чрез годишния показател на Career Show “Топ 100 HR експерти в България ” даваме публичност на професионализма и насърчаваме задачата им да основават сполучливи екипи и страхотна работна атмосфера. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

За място в показателя могат да бъдат номинирани специалисти в областта на човешките запаси с друга специализация и експертиза. Всеки може да номинира HR експерти, които счита, че служат за образец за висок професионализъм и отдаденост на специалността. Това могат да бъдат:
HR мениджъриСпециалисти по развиване на работодателска маркаСпециалисти по асортимент на персоналаРикрутъриСпециалисти по задържане, развиване и грижа за чиновниците
Номинациите за показателя “Топ 100 HR експерти в България ” са отворени до 7 октомври на уеб страницата на Career Show:

След привършване на интервала за номинации, следва интервал на обществено гласоподаване. От 10 до 20 октомври всеки ще има опция да даде своя глас и да поддържа своите любимци. Класираните в показателя ще бъдат оповестени на страницата на Career Show на 25 октомври.

Индексът “Топ 100 HR експерти в България ” е иницииран от уредниците на Career Show - съвременна платформа за работа, в която участниците могат да приказват персонално с водещите работодатели в страна и да вземат участие в.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР