Стартиране на общи бизнес проекти в областта на земеделието обсъдиха

...
Стартиране на общи бизнес проекти в областта на земеделието обсъдиха
Коментари Харесай

Пловдив и Аржентина планират общи бизнес проекти в областта ...

Стартиране на общи бизнес планове в региона на земеделието разискаха по време на публична среща заместник-кметът Стефан Стоянов и Н. Пр. Алфредо Атанасоф, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Аржентина у нас. В делегацията присъединяване взеха и представители на компании от латиноамериканската страна, които се занимават с производството на растителни култури като соя, царевица, слънчоглед и жито.

Заместник-кметът срещна гостите с преимуществата на Пловдив и района и развиването на Тракия икономическа зона за последните години, както и с плановете, по които Община Пловдив работи в сходство с общата селскостопанска политика на Европейския съюз за интервала 2023-2027 година

„ Субсидиите, които страната ни получава, са на база на получените крайни артикули, които произвеждаме “, посочи Стоянов. Той насочи покана гостите да посетят дружество, в което има затворен цикъл на земеделско произвеждане от оранжерии за засаждане на продукцията до силози за съхраняването ѝ.

Сред тематиките на диалозите бе и опциите за реализиране на другарство и съдействие на Пловдив и аржентинския град Президенсия Роке Саенз Пеня. Целта е подсилване и усилване на съществуващите исторически, културни и другарски връзки на жителите на двата града за създаване на взаимноизгодно съдействие в области от общ интерес.

В края на срещата Н. Пр. Алфредо Атанасоф подари на заместник-кмета Стефан Стоянов пощенски марки, отпечатани по случай 90 години от определяне на дипломатически взаимоотношения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР