Стартираха предварителните поръчки на най-новия фотоапарат на Panasonic, съобщават от

Стартираха предварителните поръчки на най-новия фотоапарат на Panasonic, съобщават от ...

LUMIX GH5S – направете предварителна поръчка сега и ще получите 5 години гаранция!.


Стартираха предварителните поръчки на най-новия фотоапарат на Panasonic, съобщават от компанията. Предварителната поръчка ви гарантира, че ще сте сред първите, които ще получат този нов фотоапарат, заедно с гаранция от 5 години.

Участието в специалното предложение е изключително лесно:1. Направете предварителна поръчка на Lumix GH5S, в който и да е от посочените по-долу магазини.

2. След като закупите фотоапарата, го регистрирайте на: https://lumix-gh5s.eu и попълнете регистрационната форма до 31 март 2018 г.

3. Когато процесът на регистрация приключи и вашите данни се потвърдят, на посочения от вас електронен адрес ще бъде изпратен сертификат за 5-годишна гаранция в PDF формат.

Списък на магазините, участващи в промоцията:

www.photosynthesis.bg,

www.photopavilion.bg,

www.fotosviat.bg,

www.dynaphos.bg,

www.technopolis.bg.

Промоцията е валидна за фотоапарати Lumix DC-GH5SE-K, поръчани предварително между 9 и 31 януари 2018 г.

Новият Lumix GH5S с високочувствителен MOS сензор - поглед към бъдещето

Фотоапаратът Lumix GH5S е изборът на режисьорите. Благодарение на високочувствителния 10.2-мегапикселов MOS сензор и възможността за запис на видео с най-високото 4K качество, те могат да заснемат удивителни филми във всеки момент, когато почувстват вдъхновение.

За здравина и устойчивост, дори при тежки условия на работа, предното и задното шаси на фотоапарата са отлети от магнезиева сплав. Подсилената конструкция и уплътняването на всички сглобки, регулатори и бутони правят LUMIX GH5S устойчив не само на водни пръски* и прах, но също така и на замръзване до -10 градуса по Целзий.

За истинските ценители на видеото ще бъде от изключително значение фактът, че V-Log софтуерът е фабрично инсталиран в Lumix GH5S, така че не е необходимо потребителят да закупува допълнително код за активиране.

Източник: cross.bg