Стартира дългоочакваният прием по подмярка 6.1 Стартова помощ за млади

...
Стартира дългоочакваният прием по подмярка 6.1 Стартова помощ за млади
Коментари Харесай

Отвориха мярката за млади фермери

Стартира дълго чаканият банкет по подмярка 6.1 " Стартова помощ за млади аграрни стопани " от Програмата за развиване на селските региони за интервала 2014-2020 година Общият размер на средствата, които могат да бъдат предоставени по процедурата за всички утвърдени планови оферти възлиза на 22 000 000 евро. Крайният период за подаване на документи е 17,30 часа на 14 юни 2018 година

Националната работа за препоръки в земеделието още веднъж е в подготвеност и ще оказва безплатна поддръжка на претендентите при подготовката на бизнес проекта и всички нужни документи за присъединяване в подмярката.

Проектните оферти се подават по електронен път посредством Информационната система за ръководство и наблюдаване на средствата от Европейските структурни и капиталови фондове (ИСУН 2020), на интернет адрес: http://eumis2020.government. bg/.

Кандидатите могат да задават спомагателни въпроси и да желаят уточнения по отношение на Условията за кандидатстване до 3 седмици преди крайния период за подаване на планови оферти. Запитвания се вършат на електронната поща: [email protected].
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР