Стартът на поредния, вече 25-и филм за суперагента на кралицата Джеймс

...
Стартът на поредния, вече 25-и филм за
суперагента на кралицата Джеймс
Коментари Харесай

Няма време за умиране: Защитникът като Бонд звезда - видео

Стартът на следващия, към този момент 25-и филм за суперагента на кралицата Джеймс Бонд е планирано за следващата година. Но Land Rover вече импулсира мощно упованието на кинолентата с помощта на своя много специален принос. Защото има нов бранител е до Даниел Крейг – новият Defender, който се трансформира и в един от основните герои на лентата, озаглавена „ Няма време да умра “.

От 1983 година насам Jaguar Land Rover работи с производителя на поредицата EON Productions. Видеоклип в YouTube към този момент ни прави завладява и прави любопитни за предизвикателствата пред поредния наследник на 70-годишна легенда.

С ролята си на главен асистент на агент 007 “защитникът ” се оправя ослепително. Благодарение на оптималния си просвет от 291 милиметра, ъгъл на офанзивата от 38 градуса начело и 40 градуса откъм гърба, ъгъл на преодоляваната рампа от 28 градуса и максимална дълбочина на газена водна преграда от 900 милиметра, той мъчно може да бъде спрян в дивите гонитби на агента от тиня и камъни.

Координаторът на каскадите Ли Морисън обобщи присъединяване на автомобила по този начин: "Повече от впечатлен съм, че Defender 110 X беше сниман в цвета Santorini Black, моделът не само се завърна, само че и това стана доста, много добре. "

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР