Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари направи интересен коментар след

...
Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари направи интересен коментар след
Коментари Харесай

Сари: Не мисля, че един мач може да е определящ за бъдещето ми

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари направи забавен коментар след отпадането на отбора от Шампионската лига. Той съобщи, че представянето на тима в снощния реванш в Торино (2:1) е било по-добро, в сравнение с е очаквал.

" Очаквах по-малко като качество на играта, само че футболистите изиграха доста мощен мач. Можехме да рухнем след ранната дузпа и получения гол, само че не го допуснахме. Опитахме се да създадем поврат, вкарахме два гола, създадохме 6-7 чисти положения. За страдание отпаднахме поради резултата във Франция и най-много слабата игра през първото полувреме тогава ", сподели Сари.

" Не знам дали сте гледали ПСЖ - Лион предходната седмица, само че в този мач противникът ни не беше подложен под толкоз сериозен напън, както през днешния ден. Това значи, че сме играли добре и сме им основали доста проблеми. Не можем да сме в съвършена кондиция по това време на годината. Не беше елементарно след всичко, което се случи в последните месеци. Като оставим настрани разочарованието от отпадането, бих споделил, че съм удивен от видяното. Отборът сподели темперамент и даде всичко от себе си ", продължи треньорът на " остарялата госпожа ".

" Бъдещето ми? Не мисля, че управлението ще реши това въз основата на един мач. Шефовете ще вземат поради целия сезон. Имам контракт, почитам го и не чакам нищо. А въпросите по тази тематика смятам за неуважителни, само че не по отношение на мен, а по отношение на хората, които управляват клуба ", посочи Сари.

" Ако не бях пуснал Пуало Дибала, щяхте да ме питате за какво. Кога, в случай че не през днешния ден, да играе? Да, рисковано беше, само че Дъглас Коща го нямаше, а при Хуан Куадрадо се появиха мускулни проблеми и на няколко пъти ни подсказа, че не е пълностоен. Затова беше обикновено да включим Дибала и Данило ", изясни опитният експерт.

В края на дуела Сари съществено се възмути от бавенето на времето от гостите и беше уловен от микрофоните да крещи на британски: " Това е срам! ". Шампионска Лига 1/8 кръг, петък 7 август  Ювентус 2:1краен резулат  Лион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР