Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че ще бъде

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че ще бъде
Коментари Харесай

Алегри: Не мислим за Реал

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че ще бъде “фантастично”, в случай че тимът му в профил Реал Мадрид на четвъртфиналите в Шампионската лига. Според него отборът на Зинедин Зидан остава любимец за трофея, макар че изостава доста от Барселона в шампионата на Испания. Алегри обаче акцентира, че мислите за Ювентус не са на дневен ред, защото отборът му има значими мачове в шампионата на Италия.

“Ювентус против Реал ще бъде огромен конфликт. Това са дуелите, поради които работим. Миналата година побесихме Барселона на четвъртфиналите, може тази година да победим Реал. Те са любимци да завоюват Шампионската лига, тъй че в случай че ги победим, ще бъде фантастично. Ние обаче би трябвало да се концентрираме върху ностоящата задача, която е СПАЛ. След това има пауза за националните тимове, мач против Милан, които сега не са елементарен противник, и чак тогава ще мислим за Реал Мадрид”, разяснява Алегри.

Юве ще бъде без Сами Кедира на следващия ден против СПАЛ, защото германеца е болен. Хуан Куадрадо и Федерико Бернардески са контузени, а Мехди Бенатия е осъден. “Сигурен съм, че Буфон ще играе на следващия ден, както и Игуаин, който е в добра форма. За другите ще забележим. Отборът се развива физически и душевен, а идва решителната част от сезона”, показа още наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР