Старши-треньорът на волейболния Пирин (Разлог) Северин Димитров беше изключително доволен

...
Старши-треньорът на волейболния Пирин (Разлог) Северин Димитров беше изключително доволен
Коментари Харесай

Северин Димитров: Ако играем така и в София, отиваме на полуфинал

Старши-треньорът на волейболния Пирин (Разлог) Северин Димитров беше извънредно удовлетворен от играчите си след успеха с 3:0 над Левски в 1/4-финалната серия сред двата тима в Суперлигата. Димитров решително съобщи, че в случай че повторят същото показване и в София, ще затворят серията – която се играе до 2 победи в 3 мача – още в понеделник.

" Очаквах мачът да бъде доста сложен, доста дълъг и доста непредвидим. Днес момчетата играха в действителност ужасно. На доста високо равнище се показа Франсиско Сотелдо. Днес дистрибуцията му беше на доста високо равнище. Това способства нападателите да отиграват по най-хубавия метод ", проучва наставникът на Пирин Разлог.

" Днес и играта на Смилен Мляков не беше това, което Левски чакат от него. Той им е най-класният играч. Много се разчита на него да дърпа тима напред. При всички положения мачът в София, който следва, няма да бъде същият. Левски ще се активизира непременно. От нас ще се изисква само да повторим тази игра, която показахме в този момент, да посрещаме, както го направихме през днешния ден ".

" Днес в действителност се видя, че играхме освободено и нямаше напрежение в нашия тим. Постигнахме 50 % от задачата си, а другите 50 са присъединяване в полуфинален плейоф. Дано продължим по този начин и в София. Ако покажем същата игра, ще затрудним още веднъж тима на Левски и ще успеем да затворим серията още в идната среща ", приключи Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР