Старши-треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев призна, че изпитва смесени

...
Старши-треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев призна, че изпитва смесени
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Със смесени чувства съм, на финал сме, но не играхме добре

Старши-треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев призна, че изпитва смесени усеща след класирането на своя тим за финала в шампионата за Купата на България. Той изрази наслада от постигнатия триумф, само че не и от представянето на своя тим.

" В момента съм със смесени усеща. Радвам се за момчетата, че ще играем още веднъж край. Това е може би един подарък за техния труд. Радвам се, само че като треньор би трябвало да се огледам и в продукцията, в играта, която предлагаме. Не съм доста удовлетворен. Най-вече в огромна и дълга част от мача вършим ненужни неточности, подаряваме точки на съперника. Отдавам го и на напрежението, което е обладало тима предвид на това, че се играе полуфинал ", съобщи Пеев.

" Преобладаваха огромен куп неточности, не че е нещо ново за нас. Хубавото е, че все пак съумяваме да спечелим мачове, което също е мъчно обяснимо ".

" През декември имаше интервал, в който играхме по-чисто, само че може би напрежението задължава, тези момчета са млади, някои от тях играят такова нещо за първи път, самите руснаци също. Те за първи път играят мъжки волейбол. И за тях е първа опция да завоюват трофей и напрежението беше огромно ".

" Ако създадем толкоз доста неточности, колкото през днешния ден, сигурно сме изгубили против тим като Нефтохимик. Да подаряваш толкоз точки на подобен тим, е самоубийство. Ще опитаме да понижим грешките, контролната среща против тях бяхме равностойни и станаха хубави и петте гейма. В утрешния мач се надявам да стане прекрасен дуел за публиката и в действителност да дава отговор на финала ", добави експертът.

ГАЛЕРИЯ от полуфинал №2 за Купата МОНТАНА - ДОБРУДЖА 3:1 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР